ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης στο themonitor.gr

Ο Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης στο themonitor.gr

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο-αφιέρωμα του themonitor.gr στον Σπύρο Γιαννιώτη και κάντε μια βουτιά στα νερά του "Παγκόσμιου".

Ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής εδώ και τρία χρόνια. Με αθλητική συνέχεια και συνέπεια βρίσκεται στο αθλητικό προσκήνιο απ’ τα τέλη της δεκαετίας του 90. Κατέκτησε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα στην ανοικτή θάλασσα και μια τέταρτη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ήδη τοποθετείται στο πάνθεον των διαχρονικά κορυφαίων του παγκόσμιου αθλητισμού.

Κι όμως βρίσκει κίνητρο και η καριέρα του συνεχίζεται με απότερο στόχο το τέταρτο του Ολυμπιακό ραντεβού στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016! Το themonitor.gr ρίχνει φως στις σκέψεις μιας απ’ τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας.

Ο Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης στο themonitor.gr

Ζήστε μαζί του, σε ένα video πέντε λεπτών, τους “υποβρύχιους” εσωτερικούς μονολόγους που τον ωθούν κάθε φορά στη νίκη! Ο Σπύρος Γιαννιώτης αφηγείται στο video “Παγκόσμιος» ιστορίες επιτυχίας, αποτυχίας και καταξίωσης και δείχνει το δρόμο σε όσους αναζητούν στην Ελλάδα της κρίσης δρόμους έμπνευσης.

Σε μια διαφορετική συνέντευξη ο Σπύρος Γιαννιώτης αφηγείται τις σκέψεις του. Δυνατές εικόνες απ’ το συνήθως αθέατο και αδικημένο τηλεοπτικά αγώνισμα της κολύμβησης σε ανοικτή θάλασσα, δίνονται για πρώτη φορά στη διάθεση του θεατή. Ελλάδα, θάλασσα και προσπάθεια είναι το τρίπτυχο που αναδύεται απ’ το video «Παγκόσμιος».

Γιαννιώτης: "Για την μαγεία του αθλήματός μου"

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αναφέρει σχετικά στο Sport24gr: "Είναι μια διαφορετική ιδέα. Προσωπικά οι συνεντεύξεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Προτιμώ να ασχολούμαι με αυτό που γνωρίζω καλύτερα.

Την κολύμβηση. Όμως αυτή τη φορά τα παιδιά του «themonitor.gr» με προσέγγισαν διαφορετικά και με έβαλαν να σκεφτώ με μια άλλη, πιο κινηματογραφική λογική. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση η αφήγηση των σκέψεων μου, αλλά ελπίζω το αποτέλεσμα ν’ αναδεικνύει τη δυσκολία, αλλά και τη μαγεία του αθλήματος μου".

Ο Παγκόσμιος Σπύρος Γιαννιώτης στο themonitor.gr

Videos we make

Η ομάδα του themonitor.gr έχει ήδη δημιουργήσει άλλα τέσσερα ντοκιμαντέρ τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω links:

Αναφιώτικα, η άλλη Αθήνα

Vamos Asteras

Η επιστροφή

Dum Σπύρο Spero

Συντελεστές

Σκηνοθετική επιμέλεια

Γιώργος Βασιλείου

Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Αποστόλης Λάμπος

Μοντάζ

Νίκος Αράπογλου

Εικονολήπτες

Γιώργος Πετράκης

Αλέξης Νικολάου

Γιώργος Γαβριλάκης

Ηχοληψία

Σπύρος Τσιτσής

«Παγκόσμιος» Σπύρος Γιαννιώτης from themonitor.gr on Vimeo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ