ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Διευκρίνιση της ΚΟΕ για την επιχορήγηση

Διευκρίνιση της ΚΟΕ για την επιχορήγηση

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση της η ΚΟΕ τονίζει ότι η επιχορήγηση που θα λάβει φέτος μπορεί να είναι αυξημένη κατά 253.000 ευρώ, αλλά από αυτά μόνο τα 30.000 αφορούν την Ομοσπονδία.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/3) έγιναν γνωστά τα χρήματα που θα πάρουν οι Ομοσπονδίες ως κρατική επιχορήγηση για το 2017. Οι περισσότερες από αυτές θα βάλουν στα ταμεία τους το ίδιο ποσό με πέρσι και μόνο η ΚΟΕ φαινόταν να έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 2016.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με το ποσό που εμφανίζεται ότι θα πάρει.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν θα βάλει στα ταμεία της 2.310.000 ευρώ τα οποία είναι αυξημένα κατά 253.000 ευρώ σε σχέση με πέρσι. Η Ομοσπονδία, ωστόσο, τονίζει ότι η αύξηση είναι μόλις 30.000 ευρώ αφού μέσα από εκείνη θα δοθούν 220.000 ευρώ για τις αμοιβές των προπονητών που απασχολούνται στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΑ για την Κολύμβηση στα Σχολεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σχετικά με το ποσό της ετήσιας επιχορήγησης της ΚΟΕ από την ΓΓΑ, για το 2017, όπως αυτό ανακοινώθηκε και είδε σήμερα (9/3) το φως της δημοσιότητας, για την αποφυγή παρερμηνειών και λανθασμένων διαπιστώσεων, διευκρινίζεται ότι:

Στο συνολικό ποσό (2.310.000 ευρώ) που εμφανίζεται ως επιχορήγηση των έξι (6) Αθλημάτων της ΚΟΕ, έχει περιληφθεί και εκείνο (περίπου 220.000 ευρώ) που προορίζεται για τις αμοιβές των προπονητών που απασχολούνται στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΑ για την Κολύμβηση στα Σχολεία.

Ποσό που περνάει μέσα από τον προϋπολογισμό της ΚΟΕ και φυσικά δεν κατευθύνεται για τις ανάγκες των Αθλημάτων της.

Με βάση όλα αυτά, η αύξηση της επιχορήγησης της ΚΟΕ για το 2017, είναι περίπου 30.000 ευρώ (2.057.000 η επιχορήγηση του 2016) και όχι φυσικά 253.000 ευρώ, όπως εμφανίζεται".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Προσλήψεις 6.667 μονίμων μέσω ΑΣΕΠ: Διαδικασία, ειδικότητες και μοριοδότηση

Η μοριοδότηση για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα είναι διαφορετική από τις άλλες προκηρύξεις - Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

BINTEO

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media και Έθνος

Καρέ - καρέ η οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν δημοσιογράφους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία της 24Media. Η πομπή με τις μοτοσυκλέτες. Πως σταμάτησαν την κυκλοφορία στη Συγγρού. Η «απόδραση» της ΕΛΑΣ και ο ρόλος του επικεφαλής των κουκουλοφόρων.

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24