ΒΟΛΕΪ

ΖΑΟΝ: "Να αποκατασταθεί η νομιμότητα"

ΖΑΟΝ: "Να αποκατασταθεί η νομιμότητα"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΖΑΟΝ χαρακτηρίζοντας "ιστορική" τη σημερινή μέρα όπου ο σύλλογος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Το Σάββατο θα βγει η απόφαση για τη συμμετοχή του στην Α1.

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον ΖΑΟΝ στην προσφυγή του εναντίον της απόφασης της ΕΟΠΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ των Γυναικών με έντεκα ομάδες.

Ο σύλλογος της Κηφισιάς περιμένει το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας το Σάββατο (16/11) όπου ίσως κριθεί η συμμετοχή του ή όχι στην Α1.

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΖΑΟΝ ζητάει από την ΕΟΠΕ να αποκαταστήσει τη νομιμότητα.

Συγκεκριμένα:

" Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς, δεδομένου ότι η απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΑΔ, αποκαθιστά την ηθική και την νομιμότητα και επιτρέπει στο Σύλλογο μας να αγωνιστεί ξανά στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλλεϋ Γυναικών.

Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόλο του θεσμού της αθλητικής δικαιοσύνης, η οποία για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος της και μας δικαίωσε. Στο σημείο αυτό το ΔΣ του ΖΑΟΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το δικηγόρο κ. Χρήστο Ηλιάδη που επάξια τον εκπροσώπησε στο ΑΣΕΑΔ.

Μετά από αυτή την ιστορική απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η Ομοσπονδία τίθεται προ των ευθυνών της και πλέον καλείται άμεσα να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και το κύρος του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, προβιβάζοντας σε αυτήν ένα από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στο βόλλεϋ γυναικών στη χώρα μας το ΖΑΟΝ Κηφισιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ