Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χριστοδούλου: "Ευλογία να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό"

Χριστοδούλου: "Ευλογία να αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό"

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το 3-0 στις νίκες απέναντι στον Πανναξιακό στους τελικούς. (AUDIO)

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, παραχώρησε συνέντευξη στον Sport24Radio 103,3 και στους Άκη Δημακό και Γιάννη Λαμπίρη μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα μίλησε:

Για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: “Η φετινή χρονιά για εμάς ήταν μαγική και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα συναισθήματα μας είναι υπέροχα. Υπάρχει μεγάλη δικαίωση και ευτυχία στην ομάδα, επειδή δουλέψαμε πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για να μπορέσουμε να κάνουμε και αυτή την πορεία στην Ευρώπη φέτος. Όταν όμως φτάνεις στην πηγή, θες να πιεις και νερό. Οι στόχοι του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά θα παραμείνουν ίδιοι και εύχομαι κάποια στιγμή να πανηγυρίσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Σύλλογος πλέον δουλεύει πλέον με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πραγματικά το αξίζει”.

Για το ότι είναι πλέον δεδομένο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και στοχεύουν σε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη: “Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν μπορείς στον αθλητισμό να θεωρείς τίποτα δεδομένο. Παρά τους τίτλους που έχουμε κατακτήσει τα τελευταία χρόνια, υπάρχει δίψα για διάκριση. Η ομάδα έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. Είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και αυτό ξεκινάει από μια καλή βάση που έχει θέση η διοίκηση. Υπάρχει ένα προπονητικό τιμ που έχει δώσει άλλο επίπεδο στην ομάδα και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Κάθε χρονιά δουλεύουμε και σκληρότερα. Είναι πιο δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή παρά να φτάσεις σε αυτή. Έτσι και το δικό μας έργο είναι πιο δύσκολο τα τελευταία χρόνια”.

Για την ευρωπαϊκή παρουσία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: “Ο Ερασιτέχνης είναι μια οικογένεια και οι περισσότεροι αθλητές έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του πόλο για την υπέροχη πορεία τους για ακόμη μια χρονιά. Έχουν δείξει την νοοτροπία και τον χαρακτήρα τους ως ομάδα. Είναι ευλογία να είσαι σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Έχουν τεθεί σωστές βάσεις και ασχολείσαι μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς είναι να βρισκόμαστε στην Ευρώπη, επειδή αυτός ο σύλλογος πραγματικά το αξίζει”.

Για την μεταγραφή της στον Ολυμπιακό: “Ήμουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για έναν χρόνο λόγω προβλημάτων με το δελτίο μου. Τότε ήρθε ο Ολυμπιακός και δεν ήξερα τι να περιμένω, επειδή τότε η ομάδα ξεκινούσε μια νέα προσπάθεια. Όλα ήρθαν πολύ καλύτερα απ΄ότι είχα στο μυαλό μου. Δεν ήμουν Ολυμπιακός, αλλά κάθε μέρα που βρισκόμουν στο γήπεδο αγαπούσα περισσότερο την ομάδα και μέρα με την μέρα γινόμουν πιο πολύ Ολυμπιακός. Τους χρωστάω πάρα πολλά, επειδή όλα αυτά τα χρόνια κατέκτησα όλους τους στόχους μου και προσωπικούς και ομαδικούς. Μεγάλωσα εδώ και με όσους έχω συμπορευτεί όλα αυτά τα χρόνια πήρα πράγματα τα οποία με βοήθησαν να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Αυτό είναι το μεγαλείο μιας ομάδας”.

Για την πιο χαρούμενη ανάμνηση της από την πορεία της στο Ολυμπιακό: “Ο πρώτος μου τίτλος στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστός, επειδή ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Ήθελα να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Είχαμε πάρει το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχα αντίπαλο την αδερφή μου και ήταν ακόμη πιο έντονη στιγμή για μένα”.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ