ΒΟΛΕΪ

Πήρε Κάλβο ο ΠΑΟΚ

Πήρε Κάλβο ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του 19χρονου Κουβανού πασαδόρου, Ρικάρντο Κάλβο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί χωρίς τον Κουβανό του ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρήκαν στο πρόσωπο του Ρικάρντο Κάλβο τον διάδοχο του Βασίλη Κουρνέτα στη θέση του πασαδόρου.

Ο δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου ο οποίος είναι ο πασαδόρος της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Φυσικά, είναι συμπαίκτης τόσο με τον Σεπέδα όσο και με τον Χιμένες και αποτελεί τον παίκτη που αποτελεί τον εκλεκτό του Γιάννη Καλμαζίδη. Με ύψος 1,93μ. ο Κάλβο είναι ένας παίκτης που θεωρείται από αρκετούς ως ένα μεγάλο ταλέντο και για πρώτη φορά θα κληθεί να παίξει μακριά από την Κούβα.

Εκεί αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη Βίγια Κλάρα, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κούβας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρόσφατο πρωτάθλημα κεντρικής Αμερικής κάτω των 21 ετών, όπου η Κούβα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο είχε αναδειχτεί πολυτιμότερος παίκτης, ενώ θεωρείται σίγουρη η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzano για την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ