ΒΟΛΕΪ

Βέσοβιτς: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα"

Βέσοβιτς: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα"

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής η Γιοβάνα Βέσοβιτς. Η σπουδαία Σέρβα βολεϊμπολίστρια, που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό, έκανε και δηλώσεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα της.

Ο Γιοβάνα Βέσοβιτς, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έφτασε στην Αθήνα για να ενισχύσει την προσπάθεια των Πειραιωτών και στα γραφεία του συλλόγου την περίμενε ο προπονητής, Γιάννης Νικολάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός καλωσόρισε την Βέσοβιτς στον Ολυμπιακό και τις ανέλυσε τα πάντα γύρω από την ομάδα, τους στόχους της, και την λειτουργία της. Η Βέσοβιτς αφού πήρε τα ρούχα της ομάδας, φωτογραφήθηκε με την φανέλα της και μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα της.

"Τι να πω. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και στη Σερβία. Δεν θέλω να πω πολλά. Έχω ακούσει πολλά για τον Ολυμπιακό αλλά θέλω να μιλήσω μέσα στο γήπεδο", είπε η Σέρβα, η οποία ενημερώθηκε και για το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος και ειδικά για το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, για το οποίο τόνισε πως θα τα δώσει όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ