Τα τελευταία εισιτήρια στα εκδοτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα

Τα τελευταία εισιτήρια στα εκδοτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα

Από τις 16:00 τίθενται προς διάθεση τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα, το οποίο διεξάγεται στις 20:30 στο ΣΕΦ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι από τις 16:00 τίθενται προς διάθεση τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ραβένα, το οποίο διεξάγεται στις 20:30 στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup. Αναφέρεται μάλιστα πως λόγω του οτι δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, κάρτας φιλάθλου και η χρησιμοποίηση του ΑΜΚΑ, δεν θα υπάρχει συνωστισμός στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Τ.Α.Α., ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με την Ραβέννα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018), στο Σ.Ε.Φ., με ώρα έναρξης την 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων, συνεχίζεται απο τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, απο τις 16:00 έως και την έναρξη του αγώνα, καθώς και απο το internet (www.osfp.gr) έως και την εξάντληση τους.

* Λόγω του ότι δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, κάρτας φιλάθλου και η χρησιμοποίηση του ΑΜΚΑ, δεν θα υπάρχει συνωστισμός στα εκδοτήρια".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24