BΟΛΕΪ SUPER CUP

Με Ζέκοφ ο Ολυμπιακός

Με Ζέκοφ ο Ολυμπιακός

Παρά το γεγονός ότι ο Αντρέι Ζέκοφ ενσωματώθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν την άφιξη των "ερυθρολεύκων" στη Σαντορίνη, ο Φλάβιο Γκουλινέλι υπολογίζει κανονικά τον Βούλγαρο πασαδόρο για το Super Cup με τον Παναθηναϊκό. (videos)

Ο Ζέκοφ ολοκλήρωσε κανονικά όλη την προπόνηση των πρωταθλητών και μάλιστα επιλέχθηκε στο μεγαλύτερο μέρος των ασκήσεων τακτικής από τον Ιταλό προπονητή.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Βούλγαρο στο αρχικό του σχήμα, κι ας μην έχει αφομοιώσει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού των Πειραιωτών.

Άλλωστε, ο έτερος πασαδόρος, Ντίμα Φιλίποβ, προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού και αγωνιστική απραξία, σε αντίθεση με τον Ζέκοφ, που έχει παιχνίδια στα πόδια του, λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό και το αντίστοιχο πρόβλημα που έχει με τον πασαδόρο του, ο Ζόρντι Γκενς, που έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την πράσινη φανέλα, θα δώσει κανονικά το "παρών" στο αρχικό σχήμα του Στέλιου Καζάζη.

Videos από την προπόνηση του Ολυμπιακού:








Videos από την προπόνηση του Παναθηναϊκού:



TAGS BΟΛΕΪ SUPER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ