ΒΟΛΕΪ

Στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/1, 21.00) τη γερμανική TV Buhl με το έντονο ελληνικό στοιχείο στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup.

Δίχως τον άτυχο Μιχάλη Χριστοφορίδη που υπέστη ρήξη μηνίσκου αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για τη Γερμανία. Ο "δικέφαλος του βορρά" αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/1, 21.00) τη γερμανική TV Buhl στον πρώτο προημιτελικό του CEV Cup.

Η γερμανική ομάδα που απέκλεισε την Κούνεο στην προηγούμενη φάση έχει ελληνικής καταγωγής τιμ μάνατζερ, τον Γιώργο Βλαχογιάννη, ενώ σε αυτή αγωνίζεται ο Λούκας Σζάρεκ.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Στέλιος Πιπέργιας μίλησε για τη Buhl: " Την είδαμε σε βίντεο και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είναι μια ψηλή Γερμανική ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στο φιλέ. Για αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι".

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Θανάσης Στράντζαλης πρόσθεσε " έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση για την Γερμανική ομάδα. Στηρίζεται πολύ στη δύναμη της όπως και έχει και αρκετές αδυναμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και ελπίζω με την προσπάθεια μας να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο".

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου (19.00) στο Παλατάκι. Η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη γαλλική Παρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ