ΒΟΛΕΪ

Πήρε Βούλιν ο Παμβοχαϊκός

Πήρε Βούλιν ο Παμβοχαϊκός
2009 FIVB

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παμβοχαϊκού έκλεισε τις θέσεις των ξένων με την απόκτηση του 31χρονου Κροάτη κεντρικού, Σίμε Βούλιν. (VIDEO)

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παμβοχαϊκός απέκτησε και τέταρτο ξένο για να ενισχύσει το ρόστερ του. Αυτός που από την ερχόμενη Κυριακή θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα είναι ο Σίμε Βούλιν.

Πρόκειται για 31χρονο Κροάτη κεντρικό ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Σίμπενικ πριν πάει για μια δεκαετία στην Μλάντοστ.

Έπειτα έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του και αγωνίστηκε για μια τριετία στην Τάραντο. Το 2009 επέστρεψε στην πατρίδα του για την ΜΟΚ Ζάγκρεμπ και Βαράζντιν πριν μεταναστέψει και πάλι.

Πρώτα έπαιξε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Χρόνιγκεν, ακολούθησε η Ζάμαλεκ στην Αίγυπτο πριν πάει στη Γαλλία και την Αζαξιό όπου έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια.

Έχει ύψος 2.11 και με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα του Βραχατίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Σίμε Βούλιν αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παμβοχαϊκού.

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο διεθνή Κροάτη κεντρικό, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή (21/9) θα βρίσκεται στην Ελλάδα και από την Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα.

Ο Βούλιν γίνεται ο 4ος ξένος στο φετινό ρόστερ της ομάδας, μετά τους Στεφάνοβιτς, Νέμεθ και τον συμπατριώτη του Τσουκ. Με ύψος 2,11 έρχεται να δυναμώσει το μπλοκ του Παμβοχαϊκού και να βοηθήσει με την ποιότητα και την πείρα του. Ο Κροάτης κεντρικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Σιμπένικ το 1995, ενώ απ' το 1996 και για 10 χρόνια συνέχισε στη Μλάντοστ.

Η επόμενη τριετία τον βρήκε στην Ιταλία και την Τάραντο, ενώ ακολούθησε η Ολλανδία (Γκρόνιγκεν), η Αίγυπτος (Ζάμαλεκ) και τελευταία η Γαλλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Αζαξιό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ