ΒΟΛΕΪ

Πήρε και Μπουράζερ ο Ηρακλής Κηφισιάς

Πήρε και Μπουράζερ ο Ηρακλής Κηφισιάς

Ο Ηρακλής Κηφισιάς προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή αφού απέκτησε τη διεθνή διαγώνιο από την Κροατία, Μάγια Μπουράζερ.

Τις εντυπωσιακές του κινήσεις συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά δυνατό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα των βορείων προαστίων απέκτησε την πρώτη του ξένη η οποία αναμένεται να κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος για την 29χρονη Κροάτισα διαγώνιο, Μάγια Μπουράζερ. Πέρσι, αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Κφαρ Σαμπά με την οποία αντιμετώπισε και τον ΑΟ Θήρας όντας η καλύτερη παίκτρια της ομάδας της. Παράλληλα, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε σημαντικά πρωταθλήματα όπως είναι αυτά της Τουρκίας και της Γαλλίας.

Δίχως αμφιβολία η Μπουράζερ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα που χτίζει ο Σπύρος Χουντουμάδης η οποία διαθέτει ήδη έναν εξαιρετικό ελληνικό κορμό ο οποίος αποτελείται από τις Κουτουξίδου, Λαμπρινινίδου, Κωνσταντινίδου, Κοσμά, Κωνσταντίνου και όπως όλα δείχνουν σε αυτόν θα προστεθεί και η Πέννυ Ρόγκα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ομάδα της Κηφισιάς ήρθε σε συμφωνία με την διεθνή διαγώνιο Maja Burazer από την Κροατία. Η γεννημένη στις 20 Μαρτίου του 1988, αθλήτρια με ύψος 1.90 ξεκίνησε την καριέρα της στο Σπλιτ στην Κροατία. Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο Α1, σε ομάδες της Κροατίας, Τουρκίας, Γερμανίας, Γαλλίας και την τελευταία σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ με την ομάδα HAPOEL KFAR SABA. Η Διοίκηση και ο Προπονητής του συλλόγου την καλωσορίζει και εύχεται κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της".

Δείτε ένα βίντεο με την διαγώνιο από την Κροατία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ