ΒΟΛΕΪ

Πήρε και Γιάκομπσεν ο Παναθηναϊκός

Πήρε και Γιάκομπσεν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική κίνηση αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αξέλ Γιάκομπσεν ο οποίος θα είναι ο νέος πασαδόρος της ομάδας βόλεϊ ανδρών των πρασίνων.

Η ενίσχυση συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι οι πράσινοι θα είναι ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. Το επόμενο μεταγραφικό τους απόκτημα μετά τους Γιορντάνοφ, Πελεκούδα, Ζήση και Πεντίδη είναι ο Αξέλ Γιάκομπσεν.

Ο 35χρονος πασαδόρος είναι αρχηγός της Εθνικής Δανίας, ωστόσο κατάγεται από την Αργεντινή.

Μάλιστα, τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στην χώρα του τάγκο. Για την ακρίβεια έχει αγωνιστεί στην Αργεντική (Αζούλ, Μπολιβάρ, UPCN Σαν Χουάν), στην Ιταλία (Πινέτο, Κρέμα, Μάντοβα), στην Αυστρία (Χοτβόλει) όπου στέφθηκε δυο φορές πρωταθλητής, στην Όλστιν (Πολωνία), στην Γερμανία (Μπουλ) ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την Μάτε Άσερ Άκο, όπου έκανε το νταμπλ.

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μία ποιοτική λύση για τους πράσινους που ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει την ενίσχυσή τους. Θα αποκτηθούν σίγουρα δύο ξένοι ακραίοι, ενώ θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις από την ελληνική αγορά.

Δείτε ένα video από τη συμμετοχή του πέρσι με την Μάτε Άσερ Άκο στο CEV CUP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ