ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ: Στη σκιά της δολοφονίας του Ίβκοβιτς

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ: Στη σκιά της δολοφονίας του Ίβκοβιτς
INTIME SPORTS

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο του CEV CUP σε δύο παιχνίδια ειδικών συνθηκών μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς. Τα δεδομένα των δύο αγώνων.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Γκεντ και κατάφερε να περάσει στους "16" του CEV CUP. Εκεί οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν την Γαλατάσαραϊ σε δύο παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη δολοφονία του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς.

Ο άτυχος Σέρβος φίλαθλος δολοφονήθηκε από φίλαθλο της Γαλατάσαραϊ ο οποίος συνελήφθη.

Τις προηγούμενες ημέρες φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας σήκωσαν πανό στο οποίο ουσιαστικά έβαζαν στο στόχαστρο τους τους οπαδούς του Ολυμπιακού λόγω και τις αδελφοποίησης που υπάρχει ανάμεσα στη Θύρα 7 και τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα.

Το πρώτο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αυτό για το βόλεϊ γυναικών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρώτη αναμέτρηση, η οποία έχει οριστεί να διεξαχθεί στην Τουρκία, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου. Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16/12 στου Ρέντη δύο ημέρες πριν την μάχη των δύο ομάδων και για την Euroleague η οποία θα γίνει στις 18/12 στην Κωνσταντινούπολη.

Σε επίπεδο διοικήσεων οι επαφές των δύο πλευρών γίνονται σε καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα επαφή ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες των παιχνιδιών και φυσικά οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν στο καλύτερο δυνατό κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός και η Γαλατάσαραϊ έχουν δώσει αρκετά φιλικά σε επίπεδο ερασιτεχνικών τμημάτων, με πιο πρόσφατα αυτά στο πόλο και στο βόλεϊ ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ