ΒΟΛΕΪ

Ο Πανναξιακός αποχαιρέτησε τον Ρούση που σαλπάρει για ΑΟ Θήρας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΕΚ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΕΚ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανναξιακός ευχαρίστησε τον Γιώργο Ρούση για τη συνεργασία τους με τον Έλληνα κόουτς να οδεύει όπως όλα δείχνουν προς τον ΑΟ Θήρας.

Για μία ακόμη χρονιά οι εξελίξεις στον Πανναξιακό θα αργήσουν να έρθουν. Βασικότερη αιτία αυτή τη φορά είναι οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο σύλλογο της Νάξου.

Ήδη, αρκετές παίκτριες έχουν δεχθεί προσέγγιση από άλλες ομάδες για να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους, ενώ ο Πανναξιακός αποχαιρέτησε τον Γιώργο Ρούση.

Η απερχόμενη διοίκηση ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του και την άψογη συνεργασίας τους και του ευχήθηκε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους. Οι δύο πλευρές είχαν ένα ραντεβού πριν από περίπου έναν μήνα, ωστόσο στον σύλλογο της Νάξου θα περιμένουν τις εκλογές για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Ραντεβού με τον Γιώργο Ρούση είχε πριν από λίγες ημέρες και η διοίκηση του ΑΟ Θήρας. Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Απόστολο Οικονόμου η ομάδα της Σαντορίνης ψάχνει τον επόμενο καπετάνιο της και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο μέχρι πρότινος κόουτς του Πανναξιακού. Πάντως, ο ΑΟ Θήρας δεν είναι η μοναδική ομάδα η οποία προσέγγισε τον Ρούση, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Σκάλα Λακωνίας με την Εθνική ομάδα των γυναικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο σύλλογός μας πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, καθώς λήγει η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συνεπώς αδύνατο τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης.

Με τις δεδομένες συνθήκες λοιπόν, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Γιώργο Ρούση για την άψογη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, να του ευχηθούν κάθε επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ