ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: Δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός"

Καλμαζίδης: Δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ για νίκη επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη και κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Τι δήλωσαν οι Γιάννης Καλμαζίδης και Γιάννης Παντακίδης για τη μάχη τίτλου το Σάββατο (27/1).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τον Ηρακλή και τον επικείμενο τελικό με τον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρη" το Σάββατο (27/1) και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Ηρακλή, που θεωρητικά είναι υποδεέστερη, που ξέρεις από πριν ότι θα κερδίσεις το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού, υπάρχει τελικά μεγαλύτερη αντίσταση από τον αντίπαλο.

Στον τελικό θα έχουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν έχουν δείξει οι δυο ομάδες τον καλύτερο εαυτό τους. Εμείς είχαμε τραυματισμούς και ελπίζω ότι μπαίνουμε σε μια σειρά και πιστεύω ότι στο επόμενο διάσημα θα είμαστε πιο δυνατοί. Παίζουμε σε μια καυτή έδρα αλλά εκεί έχουμε πάρει σημαντικά αποτελέσματα.Δε θα έλεγα ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός.

Είναι τεράστια απώλεια του Γκόμες για εμάς. Η ομάδα μέσα από αυτή τη διαδικασία όμως θα βγει πιο δυνατή. Συγχαρητήρια στον Σακόγλου που έχει ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στη θέση του διαγώνιου.

Η έδρα δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά μπορεί να λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ και να δημιουργήσει άγχος στον γηπεδούχο".

Παντακίδης:"Εμείς θα πανηγυρίσουμε το Σάββατο στο Ρέντη"

Ο Γιάννης Παντακίδης, αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε στον ίδιο σταθμό για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε και αυτόν τον τίτλο. Δυστυχώς η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς. Τους ξεπερνάμε σιγά σιγά και βγαίνουμε πιο δυνατοί από όλο αυτό.

Μεγάλο ρόλο στον τελικό θα παίξει η θέληση και το ποιος θα είναι πιο ήρεμος. Ναι, παίζει ρόλο η έδρα, αλλά έχουμε κάνει νίκες εκεί μέσα στο Ρέντη. Πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε εμείς το Σάββατο.

Το να παίρνεις το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο. Και το Λιγκ καπ όμως είναι ένας τίτλος που θέλουμε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε. Ευρώπη παίζουμε με την πολύ δυνατή Τουρ που την ξέρουμε από πέρυσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ