ΒΟΛΕΪ

Η ζωή στον ΠΑΟΚ μετά τον Γκόμες

Η ζωή στον ΠΑΟΚ μετά τον Γκόμες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνάντο Γκόμες μετά το νέο τραυματισμό του χάνει όλη τη χρονιά και στον ΠΑΟΚ φουλάρουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

ΠΑΟΚ και Γκόμες πήραν ένα ρίσκο μέχρι τώρα το οποίο τελικά δεν τους βγήκε. Ο διαγώνιος από τη Βενεζουέλα προσπάθησε να πάει συντηρητικά την αποθεραπεία του στον ώμο αποφεύγοντας να μπει στο χειρουργείο και τελικά, δυστυχώς, δεν δικαιώθηκε.

Η αγάπη του Γκόμες για το βόλεϊ είναι σίγουρο ότι θα τον οδηγήσουν και πάλι στα τάραφλεξ. Άλλωστε, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όμως μέχρι τότε ο "δικέφαλος του Βορρά" θα πρέπει να ζήσει χωρίς εκείνον.

Όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν κάνει την προεργασία τους για όλα τα ενδεχόμενα. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα πρέπει να τον βρουν με τα δεδομένα της αγοράς να είναι περιορισμένα. Μάλιστα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θέλουν να πάρουν απλά ένα παίκτη. Επιθυμούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα και κάποια έχουν αποκλειστεί (ένα από αυτό είναι του Ζόραν Γιοβάνοβιτς που μέχρι πέρσι έπαιζε στην Κηφισιά), ενώ άλλα έχουν αντικειμενικές δυσκολίες να ολοκληρωθούν. Ένα από αυτά που παίζουν δυνατά είναι το όνομα του Μπόγιαν Γιορντάνοφ με τον Βούλγαρο διαγώνιο να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Κηφισιά.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι υποψήφιοι, κυρίως από την αγορά του εξωτερικού, όμως τα κριτήρια που πρέπει να συγκεντρώνει ο υποψήφιος είναι συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη ο οποίος πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική του αξία θα πρέπει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει στο CEV Cup.

Όπως και να έχει οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν πολλά για τον αντικαταστάτη του Γκόμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ