ΒΟΛΕΪ

Η Stoiximan.gr μέγας χορηγός των Εθνικών ομάδων Ανδρών - Γυναικών

Η Stoiximan.gr μέγας χορηγός των Εθνικών ομάδων Ανδρών - Γυναικών

Η "Stoiximan.gr" μετά τις εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών στηρίζει και αυτές του βόλεϊ, ενόψει και της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο και στο ευρωπαϊκό Λιγκ, με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η στήριξη που παρέχει στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα είναι γνωστή αφού η "Stoiximan.gr" αποτελεί ένας από τους βασικούς υποστηρικτές αθλητών και ομάδων. Αυτή τη φορά η κορυφαία στοιχηματική εταιρία θα στηρίξει τις εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην ελίτ.

Η αρχή γίνεται με την επιστροφή της εθνικής ομάδας των ανδρών στο World League, ενώ οι γυναίκες θέλουν να καθιερωθούν στο European League. Την επίτευξη της συμφωνία ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ, ενώ την προσεχή Δευτέρα (11/5, 12.00) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή της Εθνικής ομάδας Ανδρών στο World League αλλά και της καθιέρωσης της Εθνικής ομάδας Γυναικών μέσω του European League έχει ξεκινήσει και σ’ αυτή τη νέα του προσπάθεια το Ελληνικό Βόλεϊ και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα έχουν στο πλευρό τους ένα νέο ισχυρό συμπαίκτη.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με την εταιρία Stoiximan.gr η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως η κορυφαία Ελληνική εταιρία στο διαδίκτυο

ΕΟΠΕ και Stoiximan.gr χαράζουν πλέον μια νέα κοινή πορεία και η επίσημη παρουσίαση αυτής της συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ