ΒΟΛΕΪ

Ερυθρόλευκες ματιές σε Γκόμες και Χιμένες

Ερυθρόλευκες ματιές σε Γκόμες και Χιμένες

Το τοπίο παραμένει θολό για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται από τη συγκεκριμένη κατάσταση να επωφεληθεί ο Ολυμπιακός και να "χτυπήσει" τους Γκόμες και Χιμένες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ επικρατεί νηνεμία και προς τα έξω τουλάχιστον δεν βγαίνει οποιαδήποτε κίνηση. Εκείνο που απομένει να δούμε είναι εάν η καταιγίδα που θα ακολουθήσει θα είναι θετική ή αρνητική.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την παραμονή του στην ομάδα να είναι επιθυμητή από όλους τους παίκτες για να συνεχίσουν.

Ανάμεσα τους και ο Ερνάντο Γκόμες ο οποίος ούτε αυτός έχει συμφωνήσει για την παραμονή του. Στην ίδια κατηγορία τόσο οι Χιμένες και Κουρνέτας που έμοιαζαν να είναι οι προτεραιότητες της διοίκησης ενόψει της νέας περιόδου.

Όλα αυτά την ώρα που και στον Ολυμπιακό επικρατεί ανάλογη νηνεμία με το βάρος να έχει πέσει στον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Καζάζη. Αυτό όμως δεν απαγορεύει στους ερυθρόλευκους να ρίχνουν κλεφτές ματιές και προς Θεσσαλονίκη μεριά.

Άλλωστε, ειδικά το δίδυμο Γκόμες - Χιμένες ήταν αυτό που τους στέρησε σε μεγάλο βαθμό τα εγχώρια σκήπτρα και ήδη το κρυφοκοιτάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ