ΒΟΛΕΪ

Έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον Πανναξιακό

Έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός, 3-0 τον Πανναξιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Πανναξιακού στο κλειστό της Κυψέλης και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Το πρώτο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινες επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 επί του Πανναξιακού στον πρώτο αγώνα κατάταξης σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ο Δημήτρης Καζάζης παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές και τις Κάστανου και Παπαδοπούλου ως βασικές, ενώ εκτός αποστολής ήταν η Μόλναρ και η Τσίμα.

Για την ακρίβεια η Νομικού με την Μερτέκη έπαιξαν ως ακραίες, η Αγγελοπούλου πήρε τη θέση της Ρόγκα η οποία ακόμα δεν έχει επανέλθει από την ίωση που την ταλαιπωρεί, ενώ η Κάστανου έπαιξε ως διαγώνια. Σε ότι αφορά της Μόλναρ και Τσίμα θεωρείται δύσκολο να συνεχίσουν την επόμενη περίοδο.

Ο Πανναξιακός ήταν πολύ καλός στις αρχές των σετ, όμως μετά τον 10ο πόντο ο Παναθηναϊκόις έβρισκε τον τρόπο για να αλλάζει τα δεδομένα κι έτσι έφτασε στη νίκη. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Νάξο κι εφόσον κερδίσει ο Πανναξιακός όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα το ερχόμενο Σάββατο.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Σπύρου Ντόκου, ενώ στις εμφανίσεις των παικτριών υπήρχε πένθος (πάνω από το σήμα στο στήθος).

Παναθηναϊκός - Πανναξιακός 3-0

Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-20

Παναθηναϊκός (Καζάζης) Γκούζου, Νομικού, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Κάστανου, Αγγελοπούλου -λ / Καββαδία.

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη -λ, Νούσια, Αποστολίδου, Φάρκωνα.

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ