ΒΟΛΕΪ

Ανδρέου: "Ψάχνουμε ακόμα έναν"

Ανδρέου: "Ψάχνουμε ακόμα έναν"

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, σε δηλώσεις αναφέρθηκε στην επόμενη περίοδο και στους υψηλούς στόχους του "δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Ο Γιώργος Ανδρέου μίλησε για την ομάδα που χτίζεται, τον Γιάννη Καλμαζίδη, αλλά και τη μία ακόμα μεταγραφή που θα γίνει.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA:

Για το αν πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: «Θα δούμε τι θα μας δείξει η ομάδα. Οι κινήσεις μας, πάνε προς τα εκεί».

Για τον Καλμαζίδη: «Είναι σοβαρός προπονητής με απαιτήσεις και θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Ψάχνουμε έναν ξένο καλό αθλητή. Προς το παρόν δεν έχουμε αποφασίσει. Μέχρι τις 10 θα έχουμε αποφασίσει γιατί 18 του μηνός αρχίζει η προετοιμασία. Με αυτό τον παίκτη κλείνει το βόλεϊ».

Για το αν θα ισχύει το κοινό εισιτήριο στο βόλεϊ: «Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να βγάλει ανεξάρτητα εισιτήρια. Θα το δούμε όμως πώς θα το διαχειριστούμε. Το κοινό διαρκείας είναι μια καλή λύση. Θα το δούμε και θα το κοιτάξουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα: «Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες. Η Αλεξανδρούπολη και η ΑΕΚ θα είναι καλές ομάδες. Εμείς κάναμε κινήσεις για να πάμε ψηλά».

Για όσους λένε πως πάει για αντικαταστάτης του Κατσαρή: «Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση για όνομα του Θεού. Είναι αξιόλογος επαγγελματίας και παράγοντας του ΠΑΟΚ. Αξίζει πολλά για την πορεία της ομάδας. Είμαστε φίλοι και τα λέμε κάθε μέρα. Ούτε για το μπάσκετ υπάρχει θέμα. Εγώ ασχολούμαι με την αρρώστια μου, το βόλεϊ».

Για το αν θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες και το γυναικείο βόλεϊ: «Θα δω προσεχτικά και τις ακαδημίες και όλα τα τμήματα. Πρέπει κάποιοι να στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ και να ασχολούνται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα. Δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους στόχους και το γυναικείο βόλεϊ και θα το δω προσωπικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ