ΒΟΛΕΪ

Αναβλήθηκε το Φοίνικας - ΠΑΟΚ λόγω... ΠΝΟ

Αναβλήθηκε το Φοίνικας - ΠΑΟΚ λόγω... ΠΝΟ

Η αναμέτρηση Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ αναβλήθηκε λόγω της αδυναμίας της ΚΕΔ για τον ορισμό διαιτητών λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και της πληρότητας των αεροπλάνων.

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας του Φοίνικα Σύρου με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών και ο λόγος δεν είναι άλλος από την συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ, η οποία χθες (8/12) αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία, όπερ σημαίνει ότι τα καράβια μένουν δεμένα στα λιμάνια και δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο από και προς οποιοδήποτε νησί της χώρας.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Σύρος και επειδή υπήρχε και πληρότητα στα αεροπλάνα, δεν υπήρχε τρόπος να μεταβούν οι διαιτητές στη Σύρο και έτσι ο αγώνας με τον "Δικέφαλο του Βορρά" δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

"Ηαναμέτρηση Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης "Δ.Βικέλας", αναβάλλεται λόγω της αδυναμίας της ΚΕΔ για τον ορισμό διαιτητών λόγω της απεργίας της ΠΝΟ και πληρότητας των αεροπλάνων", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ