ΒΟΛΕΪ

Ακόμα μία νίκη για την Στράντζαλη

Ακόμα μία νίκη για την Στράντζαλη

Η παρουσία της Όλγας Στράντζαλη στο UCLA συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού πάλι ήταν από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας της στη νίκη με 3-0 σετ επί του USC.

Εξαιρετικές παρουσίες πραγματοποιούν οι πέντε Ελληνίδες αθλήτριες οι οποίες αγωνίζονται στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Όλγας Στράντζαλη να βοηθήσει την ομάδα της να πάρει τη νίκη.

Το UCLA επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του USC σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές.

Το πρώτο σετ μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ντέρμπι και με συχνές εναλλαγές στο προβάδισμα. Το USC προηγήθηκε με 19-18 για να έρθει η απάντηση από το UCLA με την Όλγα Στράντζαλη να είναι πρωταγωνίστρια. Η πρώην ακραία του Ηρακλή με δύο δικούς της πόντους και ένα επί μέρους σκορ 6-2 έφερε το Κολέγιο της μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του σετ (24-21) το οποίο πήρε τελικά με 25-23.

Το σκηνικό στο δεύτερο σετ άλλαξε με τις αθλήτριες του UCLA να μετατρέπουν τον αγώνα σε περίπατο και να κάνουν εύκολα το 2-0 (25-13). Στο τρίτο και τελευταίο σετ είχαμε και πάλι ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με την Λόου να κάνει ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να οδηγεί το UCLA στο 27-25 και στη νίκη με 3-0 σετ.

UCLA - USC 3-0

Τα σετ: 25-23, 25-13, 27-25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ