Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κωνσταντίνου & Παπαφωτίου: “Θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Κωνσταντίνου & Παπαφωτίου: “Θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και η Αθηνά Παπαφωτίου συνομίλησαν μαζί σας για περίπου δύο ώρες και απάντησαν στα δικά σας ερωτήματα για το βόλεϊ γυναικών και όχι μόνο.

Πρόκειται για δύο από τις βασικές αθλήτριες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ οι οποίοι θα είναι ανάμεσα στους βασικούς διεκδικητές για τον φετινό τίτλο.

Πέρσι, τέθηκαν αντιμέτωποι τόσο στους τελικούς του πρωταθλήματος όσο και σε αυτόν του Κυπέλλου. Εμείς τις φιλοξενήσαμε για περίπου δύο ώρες στα γραφεία μας και απάντησαν στις δικές σας ερωτήσεις.

Οι δύο αθλήτριες απάντησαν τόσο σε ερωτήματα που αφορούν το βόλεϊ γυναικών και γενικότερα την Α1 όσο και θέματα που δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι προτάσεις γάμου αφού μιλάμε για δύο από τις πιο όμορφες κοπέλες στην Α1.

Τόσο η Αθηνά Παπαφωτίου όσο και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες και απάντησαν σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν από το σερβίς της Α1 και ελάχιστες ώρες μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσαν με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Κωνσταντίνου & Παπαφωτίου: “Θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από όσα είπαν οι δύο αθλήτριες:

Καλησπέρα κορίτσια. Καταρχήν θα ήθελα να πως στη Μανωλίνα ότι είναι πανέμορφη. Η ερώτησή μου είναι πως ξεπερνάνε τα ατομικά λάθη εν ώρα παιχνιδιού;
Κωνσταντίνου:
"Έχεις να αντιμετωπίσεις μέσα στο γήπεδο τον καλό και τον κακό σου εαυτό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχνάς την προηγούμενη φάση όποια και να ήταν αυτή και να παίζεις τον επόμενο πόντο σαν να ήταν ο τελευταίος.

Αθηνά, για ποιους λόγους έμεινες τελικά στην ΑΕΚ;
Παπαφωτίου
: "Με το τέλος της περσινής χρονιάς υπήρχαν αρκετά προβλήματα σε διάφορα επίπεδα τα οποία με έκαναν να σκεφτώ το εάν θα παραμείνω ή όχι. Στη συνέχεια με τις όποιες αλλαγές έγιναν σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, ήρθε μία πρόταση που με κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό και αποφάσισα να μείνω για άλλη μία χρονιά στην ΑΕΚ και να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα σκήπτρα μας στην Ελλάδα".

Κωνσταντίνου & Παπαφωτίου: “Θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Μανωλίνα Κωνσταντίνου

Αισθάνεστε σίγουρες ότι θα δούμε πιο ποιοτικό πρωτάθλημα η ανταγωνιστικότερο;
Κωνσταντίνου:
"Πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος λόγω του ότι ενισχύθηκαν κάποιες ομάδες περισσότερο από πέρσι. Σε ότι αφορά την ποιότητα πιστεύω ότι θα μείνει στα ίδια επίπεδα. Θεωρώ ότι θα παρακολουθήσουμε πιο ωραίους αγώνες από πέρσι".

Παπαφωτίου: "Συμφωνώ με την Μανωλίνα. Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό αλλά για το κομμάτι της ποιότητας χρειάζεται περισσότερος χρόνος".

Ποια ομάδα θεωρείτε φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα;
Παπαφωτίου:
"Εάν πάρουμε ως βάση το περσινά δεδομένα φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα με καινούριες παίκτριες και πιστεύω ότι θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντως πιστεύω ότι και τα Βριλήσσια θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα".

Κωνσταντίνου: "Πιστεύω ότι στο γυναικείο πρωτάθλημα δεν μπορώ να θεωρήσω κάποια ομάδα ως φαβορί. Θεωρώ ότι ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Βριλήσσια ίσως και ο Παναθηναϊκός θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα".

Κωνσταντίνου & Παπαφωτίου: “Θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”

Αθηνά Παπαφωτίου

Θυμηθείτε όλες τις απαντήσεις που έδωσαν οι δύο αθλήτριες κατά τη διάρκεια του LIVE Chat μαζί σας...

12:59
Καλησπέρα σας. Τα κορίτσια έχουν έρθει στα γραφεία μας και σε λίγα λεπτά θα είναι στη διάθεσή σας και θα απαντήσουν στις δικές σας ερωτήσεις. Θα σας παρακαλούσαμε οι ερωτήσεις να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.
13:12
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ..ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ....?ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ??? ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ Κ ΟΙ 2..
13:14
Μπάμπης : Καλησπέρα κορίτσια πως ήταν τα δύο χτεσινά παιχνίδια σας....
13:17
kostas-21- : ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!
13:19
μπακαλιάRoς21 : Καλησπέρα Κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω την Αθηνά να πει κάτι για τον κόσμο της Α.Ε.Κ. που γέμισε για ακόμη μια φορά το γήπεδο χθες. Και από την άλλη, την Μανωλίνα πως αισθάνεται όταν παίζει αντίπαλος με την Α.Ε.Κ. σε γεμάτο γήπεδο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
13:28
Μπουγατσακι : Γεια σου Αθηνα! Θα θελα να σου πω συγχαρητηρια για χθες!
13:30
θανος : πως τον ειδατε τον ολυμπιακο χθες?
13:32
Jimmy : Καλησπέρα!Αθηνά, αληθεύει ότι η καταγωγή σου είναι από την Θεσπρωτία; Την έχεις επισκεφθεί ποτέ εκτός από την συμμετοχή σου στο πρόσφατο ALL STAR που είχαμε την τύχη να σε θαυμάσουμε;
13:40
Βασίλης : ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ????
13:45
kostas : Σας έχουν φλερτάρει ποτέ από την εξέδρα;
13:47
Και πριν απαντήσουν τα κορίτσια μία φωτογραφία από τη συνέντευξη...
13:51
Πάντως για να απαντήσουμε και εμείς από την πλευρά μας στο συγκεκριμένο ερώτημα... Αν κρίνουμε από τις προτάσεις γάμου που έχουν δεχθεί τα κορίτσια όση ώρα είναι εδώ μάλλον έχουν πολλούς θαυμαστές...
13:52
Χρηστος : αισθανεστε σιγουρες οτι θα δουμε ποιοτικοτερο πρωταθλημα η ανταγωνιστικοτερο?θα σας παρακαλουσα να απαντησετε με βαση την προσωπικη σας αποψη πανω σε ατομικα τεχνικα στοιχεια των ελληνιδων και ξενων αθλητριων του φετινου πρωταθληματος.ευχαριστω και καλο πρωταθλημα με υγεια πρωτιστως.
13:59
Βασίλης : ΜΑΝΩΛΙΝΑ ΚΙΣ Η ΤΕΝΕΒΑ ?
14:00
tralala : Γεια σας......Αθηνά γερά φετός να πάρουμε τους τίτλους πίσω.....Μανωλίνα έλα στην ΑΕΚ
14:01
Gio7 : Αθηνά θα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα λέμε , άντε έλα του χρόνου.
14:01
Παιδιά εάν η μία πάει στην ΑΕΚ και η άλλη στον Ολυμπιακό πάλι αντίπαλες θα είναι...
14:02
Μ.Τ. : Μανωλίνα στον Ολυμπιακό υπάρχουν 3 ισάξιες ακραίες (εσύ, η Κοσμά και η Τένεβα). Θεωρείς ότι αυτός ο ανταγωνισμός βοηθάει στο να γίνεις καλύτερη παίκτρια ή θα προτιμούσες να είσαι σε μία ομάδα όπου θα είχες σίγουρη την θέση σου στην εξάδα σε κάθε παιχνίδι?
14:07
Pipo9 : Καλησπερα...εχει σκεφτει καμια απο τις δυο σας να ασχοληθει με το μοντελινγκ;;το λεω επειδη ειστε πολυ ομορφες και εχετε πολυ ωραια παρουσια
14:09
kostas : Σας αρέσουν οι ψηλοί άνδρες ;
14:11
Χρηστος : Κάτι όχι τόσο σχετικό με τα αθλητικά... Πόσο ψηλά είναι τα κορίτσια?
14:12
Μέτρο δεν έχουμε, αλλά είναι ψηλά κορίτσια και τα δύο... Πάνω από 1.80...
14:13
stelios : manwlina eisai koukla!fere oles tis koupes sto limani :)
14:13
thanos7 : Αθηνα με παντρευεσαι???
14:13
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : ΜΑΝΩΛΙΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ!
14:14
stelios : Athina einai efikto na paroume to ntampl pou xasame mesa apo ta xeria mas persi?Alitheia pote enswmatwnontai oi giosovits kai fernantes...Einai duskolo 7 paiktries na vgalete ti sezon...To mathame kala persi!
14:17

14:18
oloi_i_kupros_einai_kitrini : athina to kalokeri akougotan oti tha fugeis ti se ekane na paraminis kai fetos stin aekara mas
14:23
KOSTAS7 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΝ ΩΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ;;
14:34
Το LIVE chat με τα δύο κορίτσια τελειώνει σε λίγα λεπτά....
14:35
Ζακος : Μανωλινα πουρεκκα ποια ειναι η πιο ομορφη πολη στη Κυπρο?
14:40
sira7 : Εγώ ένα έχω να πω, Μανωλίνα σ'αγαπώ !! Συγχαρητήρια για την νίκη κόντρα στην Παρί. Οι φετινοί στόχοι του Ολυμπιακού γνωστοί. Σας άλλαξε καθόλου η περσινή επιτυχία ; Οι μελλοντικοί στόχοι της αθλήτριας Μανωλίνας Κωνσταντίνου ποιοι είναι ;
14:42
originalistas : Αθηνούλα φέτος πάμε να τα σηκώσουμε όλα! ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!! Φιλία πολλά από την κιτρινόμαυρη Μακεδονία!
14:43
kostas : Θα σταματούσαν το βόλλευ για έναν μεγάλο έρωτα ;
14:45
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και εσάς και τα κορίτσια για τη συμμετοχή σας στο LIVE chat.
14:48
Εμείς να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας τα κορίτσια και να ευχηθούμε τόσο στις ίδιες όσο και σε όλες τις αθλήτριες καλή χρονιά.
14:49
Αυτό το Σαββατοκύριακο αρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα της Α1 για το οποίο φυσικά θα μπορείτε να μαθαίνετε τα πάντα μέσα από το "Sport24.gr". 
14:50
Σε ό,τι αφορά τα δύο κορίτσια η Αθηνά με την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ ο Ολυμπιακός της Μανωλίνας θα υποδεχτούν τους Μακεδόνες Αξιού.
14:52
Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε και εσείς με την παρουσία σας στο LIVE Chat και σας υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν και άλλα.... 
14:54
Μείνετε στο "Sport24.gr" και διαβάστε όλη την αθλητική επικαιρότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό...
14:54
Καλό σας απόγευμα...
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ