Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr

Η Βέσνα Γιέλιτς είναι ένα από τα πιο "φρέσκα" στολίδια που κοσμούν το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ, όχι μόνο με το ταλέντο της, αλλά και με την ομορφιά της. Η Κροάτισσα διαγώνια του Πανελληνίου μιλάει στο Sport24.gr για το νέο στοίχημα στην καριέρα της, για το μόντελινγκ, αλλά και για το πόσο πολύ αγαπάει την Αθήνα και τον... Αντώνη Ρέμο. (pics + vids)

Με τη Βέσνα συναντηθήκαμε έξω από τις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου και αποφασίσαμε να κάνουμε τη συζήτησή μας περιδιαβαίνοντας στο ανακαινισμένο (και πραγματικά πολύ ωραίο) Πεδίον του Άρεως.

Τα θέματα συζήτησης πολλά, ξεκινώντας από το βόλεϊ και φτάνοντας μέχρι το μόντελινγκ, την αγαπημένη της Αθήνα, αλλά και την αδυναμία της στα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, για χάρη του οποίου είχε έρθει στη χώρα μας μόνο και μόνο για να κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Όσον αφορά στις σχέσεις της 29χρονης καλλονής με τους Έλληνες, τους χαρακτήρισε ιδιαίτερα φιλικούς, αλλά... κοντούς για τα δικά της δεδομένα, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 183 εκατοστά.

Ένα καλωσόρισμα από τη Βέσνα Γιέλιτς:

Αναλυτικά η συνέντευξη της Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr:

Για ποιο λόγο επέλεξες το βόλεϊ;

" Προέρχομαι από μία οικογένεια που έχει μεγάλη ιστορία στο βόλεϊ. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η αδερφή μου, ακόμα και οι παππούδες μου έπαιζαν βόλεϊ. Οπότε δεν μου άφησαν πολλές επιλογές να ασχοληθώ με κάποιο άλλο σπορ. Μου άρεσε το τένις και ξεκίνησα από εκεί. Όμως το τένις είναι ένα άθλημα ατομικό κι εγώ θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερο να ασχοληθώ με ένα ομαδικό σπορ. Πήγαινα συχνά να παίξω βόλεϊ με τον πατέρα μου και την αδερφή μου και σιγά-σιγά άρχισε να μου αρέσει η ενέργεια που σου δίνει σαν άθλημα. Κυρίως το επέλεξα λόγω της οικογενειακής παράδοσης".

Πότε άρχισες να βλέπεις το βόλεϊ επαγγελματικά;

" Ξεκίνησε από την πρώτη φορά που πήρα λεφτά από το βόλεϊ. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να γίνει το επάγγελμά μου. Αυτό συνέβη σε ηλικία 17 ετών. Άρχισα να σκέφτομαι πως το βόλεϊ μπορεί να μου δίνει τα προς το ζην. Επίσης είναι μια ηλικία που πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις στη ζωή σου κι εγώ επέλεξα το βόλεϊ".

Για ποιο λόγο επέλεξες να έρθεις στον Πανελλήνιο;

" Ήξερα πως έχει μεγάλη ιστορία σαν σύλλογος. Επίσης γνώριζα την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν πριν έρθω. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή διότι πιστεύω, θέλω και εύχομαι να τους βοηθήσω, αλλά και να με βοηθήσουν, διότι δεν έπαιζα για δύο χρόνια και ουσιαστικά πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή. Δεν ήθελα να πέσω στα βαθιά, ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα μπορούσα να αναδειχθώ και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη, από το πώς με αντιμετωπίζουν, από τις εγκαταστάσεις. Πιστεύω ότι με μένα και με καλή δουλειά θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα ως το τέλος της σεζόν. Το εύχομαι".

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Μπροστά από την κεντρική είσοδο του Πανελληνίου

Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες;

" Μιλούσα με κάποιες άλλες ομάδες από την Ελλάδα, δεν θα πω ποιες, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πως ο Πανελλήνιος ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ήθελα ήταν να έρθω και να παίξω στην Ελλάδα. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ήθελα να ξαναξεκινήσω την καριέρα μου από εδώ".

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, αλλά και οι προσωπικοί σου;

" Ο βασικός στόχος είναι να μην πέσουμε στη 2η κατηγορία. Ο στόχος που θέτω εγώ προσωπικά για την ομάδα είναι να τερματίσουμε στην 7η θέση, δηλαδή την πρώτη από τις θέσεις 6-12. Θέλω να καταλάβουμε την υψηλότερη δυνατή θέση. Το θέλω και για την ομάδα και για μένα".

Σκοπεύεις να μείνεις και την επόμενη σεζόν στον Πανελλήνιο;

" Πιθανόν. Είμαι εδώ μόλις ένα μήνα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη με όλα μέχρι στιγμής. Ξέρω πως σε όλες τις ελληνικές ομάδες και γενικότερα στην Ελλάδα υπάρχει οικονομική κρίση. Δεν ξαναξεκίνησα το βόλεϊ για να αγχώνομαι. Επέστρεψα επειδή το ήθελα, για να το απολαμβάνω. Χαίρομαι πολύ να παίζω σε αυτήν την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν".

Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα;

" Το πρωτάθλημα είναι καλό. Προφανώς δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Σε σχέση με την Κροατία, απ' όπου προέρχομαι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ασφαλώς καλύτερο. Υπάρχουν κάποιες πολύ ποιοτικές παίκτριες που αγωνίζονται εδώ. Μάλιστα, αν τα προβλήματα με την οικονομική κρίση διορθωθούν, θα έρθουν ακόμα καλύτερες παίκτριες για να αγωνιστούν στην Ελλάδα και να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο.

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το σύστημα διεξαγωγής, που χωρίζεται το πρωτάθλημα σε δύο φάσεις και οι ομάδες «σπάνε» σε δύο διαφορετικά γκρουπς. Είναι η πρώτη φορά που το συναντάω αυτό. Μου αρέσει να παίζουν όλοι με όλους δύο φορές και ο καλύτερος στο τέλος να παίρνει το πρωτάθλημα. Να αποδεικνύεται ποια είναι η καλύτερη ομάδα από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο".

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Το 2008, όταν αγωνιζόταν στην ισπανική Άρο Ριόχα

Ποια ομάδα πιστεύεις πως είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

" Μπορεί να μην έχω παίξει ενάντια στις ομάδες που είναι στις θέσεις 1-6, αλλά τις γνωρίζω. Αυτή τη στιγμή για μένα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλές ομάδες, όπως πάντα, με καλές παίκτριες. Ξέρω ότι φέτος έχει καλή ομάδα και η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι μία από αυτές τις τρεις ομάδες μπορεί να το κατακτήσει. Δεν υποστηρίζω κάποια, αλλά πιστεύω ότι μάλλον ο Ολυμπιακός, που έχει εκπληκτικές παίκτριες. Σε κάθε ομάδα από αυτές τις τρεις έχω μια φίλη, οπότε εύχομαι και στις τρεις καλή τύχη".

Ποια ομάδα πιστεύεις πως είναι το φαβορί για να υποβιβαστεί στην Α2;

" Η ΕΑ Λαρίσης είναι μία πολύ νεανική ομάδα και ίσως η πιο αδύναμη από τις υπόλοιπες. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί ακόμα κι εμείς, αν χάσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, να πέσουμε. Τα πάντα μπορεί να συμβούν".

Ποια είναι για σένα η ιδανική συμπαίκτρια;

" Πρώτα θα αναφέρω την αδερφή μου (Μπάρμπαρα), με την οποία έχουμε παίξει συμπαίκτριες μόνο στην εθνική Κροατίας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το να παίζεις μαζί της είναι μία απίστευτη εμπειρία. Μαθαίνεις πολλά και είναι πάντα καλό να έχεις στην ομάδα σου ένα άτομο που ξέρει και δείχνει ότι είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν πολλές παίκτριες που να έχουν το ρόλο του ηγέτη.

Μόνο την αδερφή μου μπορώ να ξεχωρίσω και τη Λιούμποβ Σοκόλοβα, με την οποία αγωνιζόμουν μαζί στη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Είναι μία τέλεια παίκτρια, μπορεί να παίξει σε κάθε θέση. Είναι εκπληκτικό να τη βλέπεις. Στον Πανελλήνιο είμαστε μία μεγάλη ομάδα, οπότε δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια. Δεν υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει. Θα έλεγα ότι είμαστε όλες το ίδιο".

Υπάρχει κάποια παίκτρια που να θαυμάζεις στο παγκόσμιο βόλει;

" Θα πω και πάλι την αδερφή μου, αφού είναι το μοναδικό άτομο που έχω θαυμάσει ποτέ μου. Βέβαια, ως έφηβη θαύμαζα την Ιρίνα Κιρίλοβα, αφού τότε ζήλευα την αδερφή μου (γέλια)".

Ποιο είναι το όνειρό σου;

" Όταν κάνεις κάτι, πρέπει πάντα να έχεις ένα λόγο που το κάνεις, ένα όνειρο. Εγώ έχω ένα όνειρο. Να παίξω 2-3 χρόνια ακόμα, ώστε να μπορέσω να ξαναπαίξω στην εθνική Κροατίας και να συμμετάσχω στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μπορεί να είναι τόσο μεγάλο όνειρο και να ακούγεται άπιαστο, αλλά πρέπει να έχω κάτι για το οποίο να ανυπομονώ. Φέτος έχουμε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, του χρόνου έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχω ξαναλάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πριν 11 χρόνια, το 2000 στο Σίδνεϊ. Ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Το όνειρο κάθε αθλητή. Έχω ήδη εκπληρώσει το όνειρό μου, αλλά το γεγονός ότι είχα σταματήσει το βόλεϊ, με κάνει να αισθάνομαι ότι ξαναξεκινάω από την αρχή, οπότε θέλω να το ξανακάνω. Είναι κάτι που κάθε αθλητής πρέπει να βιώσει στην καριέρα του. Είναι τα Όσκαρ του αθλητισμού".

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Σε ηλικία 18 ετών, μαζί με την αδερφή της, Μπάρμπαρα, πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ

Ολοκληρώνοντας με το βόλεϊ, πες μας για μία πρόσφατη εμπειρία σου, τη συμμετοχή σου στο All Star Day.

" Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε All Star Game. Κάποτε είχα προσκληθεί σε ένα, αλλά δεν είχα καταφέρει να πάω. Πιστεύω ότι ήταν ωραίο. Ήταν καλό που τόσα νεαρά κορίτσια ήρθαν να μας δουν. Είναι ένα σόου, ένα διασκεδαστικό απόγευμα, που όλοι μαζεύονται και περνούν καλά. Επίσης, και η οργάνωση ήταν πολύ καλή".

Ας περάσουμε στη ζωή σου στην Ελλάδα. Κατ' αρχήν, πώς σου φαίνεται η Ελλάδα;

" Μου αρέσει, μου αρέσει, μου αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, έχω έρθει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν. Η πρώτη φορά ήταν πριν τέσσερα χρόνια, ενώ πέρυσι ήρθα άλλες τρεις φορές. Υπάρχει κάτι στην Ελλάδα, που με μαγεύει. Λες να είναι η αρχαία ιστορία της; Αστειεύομαι. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ιστορία. Ζούσα επί επτά χρόνια στην Τουρκία. Ξέρω για την... αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά νομίζω πως αυτές οι δύο χώρες μοιάζουν, όπως και όλες οι βαλκανικές χώρες. Η ζωή είναι ίδια, οι άνθρωποι είναι φιλικοί.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τίποτα από ελληνικά. Δεν ξέρω καμία λέξη. Το μόνο που ξέρω να πω είναι «πάμε» και «καλησπέρα». Τα πάντα μου αρέσουν στην Ελλάδα. Η κουλτούρα, ο καιρός, οι άνθρωποι είναι ζεστοί. Έχω δει πολλά μέρη, τη Γλυφάδα, το κέντρο, το Κολωνάκι. Η πόλη μού δίνει καλή ενέργεια. Πάντα μου αρέσει να είμαι σε ένα μέρος που με κάνει χαρούμενη, έτσι ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στα υπόλοιπα πράγματα που κάνω".

Ποιος είναι ο λόγος που είχες ξαναέρθει στην Ελλάδα; Συζητούσες με κάποια ομάδα;

" Όχι. Είχα έρθει το 2007 για το Final-4 της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το κύπελλο. Τότε συμμετείχε στο Final-4 ο πρώην σύζυγός μου (ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Καγιά Πεκέρ). Ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν και μου άρεσε πολύ. Είχα πάει στην Ακρόπολη.

Μια άλλη φορά ο λόγος ήταν ο Ρέμος. Είχα έρθει για να γιορτάσω την Πρωτοχρονιά του 2010 με την καλύτερή μου φίλη, που είναι από τη Σερβία. Είχαμε ταξιδέψει για να τον δούμε. Ο Ρέμος είναι πολύ δημοφιλής στην Τουρκία. Εκεί τον είχα ακούσει πρώτη φορά. Επίσης είναι πολύ δημοφιλής στη Σερβία. Ποτέ όμως δεν τον είχα ακούσει τόσο πολύ, όσο τον ακούω εδώ. Έχω κάποια αγαπημένα τραγούδια. Δεν ξέρω πώς να τα τραγουδήσω. Είναι ένα που λέγεται «Κομμένα πια τα δανεικά». Δεν ξέρω τι σημαίνει, αλλά μου αρέσει πολύ. Πάντως ο Ρέμος είναι πολύ εντυπωσιακός και του πετούσα συνέχεια λουλούδια".

Τι σου αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα;

" Κάνω αυτό που μου αρέσει. Έχω πολύ καλούς φίλους εδώ. Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να ξεχωρίσω. Ακόμα και αυτό το πάρκο που βρισκόμαστε είναι πολύ ωραίο. Οι άνθρωποι είναι τόσο άνετοι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι λένε. Κάποιες φορές, όταν μιλάνε, ακούγονται σαν να τσακώνονται. Οι Έλληνες είναι... φασαριόζοι, αλλά ταυτόχρονα είναι και χαλαροί. Ίσως να είναι οι άνθρωποι που κάνω εγώ παρέα".

Υπάρχει κάτι που να μην σου αρέσει στην Ελλάδα;

" Μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα. Βλέπω πάρα πολλούς αλλοδαπούς, για παράδειγμα στην περιοχή που μένω (Κυψέλη). Πάω στο κέντρο της Αθήνας και δεν βλέπω πολλούς Έλληνες. Είναι σαν να έχουν κλειδωθεί μέσα στα σπίτια τους και να κυκλοφορούν μόνο οι αλλοδαποί. Επίσης, όταν οδηγώ και βλέπω πολλούς αστυνομικούς, αναρωτιέμαι μήπως συμβαίνει κάτι. Ξέρω ότι συμβαίνουν διάφορα πράγματα, όπως συμβαίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Ειδικά τώρα, λόγω της οικονομικής κρίσης, βλέπω πολύ κόσμο στρεσαρισμένο, που τους ακουμπάς και τρομάζουν.

Μέχρι τώρα όμως δεν μου έχει συμβεί κάτι περίεργο. Καμιά φορά βέβαια, στην περιοχή που μένω, όταν κυκλοφορώ με το σκύλο μου και είναι αργά, έχω μια ανησυχία μήπως κάποιος με ακολουθεί και μου συμβεί κάτι. Δεν μου αρέσει αυτό. Πολλές φορές με πλησιάζουν κάποιοι να μου μιλήσουν, ευγενικά πάντα. Μια φορά κάποιος προσφέρθηκε να μου κουβαλήσει την τσάντα. Πάντως, η αλήθεια είναι πως θα φύγω από αυτήν την περιοχή και θα μετακομίσω στη Γλυφάδα".

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Στο Πεδίον του Άρεως

Έχεις επισκεφθεί κάποιο ελληνικό νησί;

" Δυστυχώς όχι. Αλλά ελπίζω φέτος το καλοκαίρι να τα καταφέρω. Έχω ακούσει ότι όλα είναι υπέροχα. Εξαρτάται από το τι ψάχνεις, διασκέδαση ή χαλάρωση. Θα προσπαθήσω να πάω για 10 ημέρες. Πέντε για διασκέδαση και πέντε για χαλάρωση. Πιθανότατα η Μύκονος θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Πιστεύω όλοι πρέπει να πάνε να τη δουν. Επίσης με έχουν προσκαλέσει στην Κρήτη. Και στην Κροατία έχουμε πολύ ωραία νησιά, αλλά ξέρω ότι τα νησιά της Ελλάδας έχουν κάτι το ξεχωριστό και είναι πάντα μέσα στο top-10 των προορισμών".

Ποια είναι η γνώμη σου για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας;

" Μου αρέσει να πηγαίνω σε μπαράκια. Δεν είμαι αλκοολική (γέλια). Μου αρέσει να πηγαίνω για φαγητό, να ακούω μουσική. Όταν ήμουν πιο νέα, πήγαινα σε κλαμπ και χόρευα, αλλά πλέον δεν το κάνω. Θέλω απλά να διασκεδάζω με τους φίλους μου. Ο αγαπημένος μου προορισμός για καφέ είναι το Κολωνάκι. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το Villa Mercedes, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος. Και φυσικά τα μπουζούκια. Μπορεί να μην καταλαβαίνω τι λένε, αλλά η ατμόσφαιρα εκεί είναι κάτι που με τρελαίνει. Όλο αυτό που γίνεται με τα λουλούδια είναι καταπληκτικό. Τα μπουζούκια είναι τέλεια".

Μου είπες ότι δεν ξέρεις να μιλήσεις καθόλου ελληνικά. Τουλάχιστον καταλαβαίνεις τίποτα;

" Απολύτως τίποτα. Βλέπω τις σημειώσεις σου τώρα και σκέφτομαι «Μα τι γράφει;». Το πιστεύεις πως όταν πήγαινα σχολείο, είχα τη δυνατότητα να επιλέξω ελληνικά ή λατινικά; Τότε σκέφτηκα ότι ελληνικά μιλούν μόνο οι Έλληνες, ενώ τα λατινικά ίσως και να μου χρειάζονταν κάποια στιγμή στη ζωή μου. Οπότε αποφάσισα να μάθω λατινικά. Αν είχα μάθει ελληνικά, κάτι θα μπορούσα να καταλάβω τώρα.

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γλώσσα, αν και στα δικά μου αυτιά ακούγεται κάπως αστεία. Βέβαια έτσι θα σου ακούγονταν κι εσένα τα κροατικά. Πολύ φωναχτή, πολύ γρήγορη γλώσσα. Ξέρω το «πάμε», το «καλησπέρα», το «γεια σας». Τίποτα άλλο. Είμαι εδώ για μικρό χρονικό διάστημα. Αν μείνω και του χρόνου, τότε σίγουρα θα κάνω μια προσπάθεια να μάθω τη γλώσσα, γιατί θέλω να τη μάθω".

Δεν μου έχεις πει τίποτα για την ελληνική κουζίνα...

" Ουάου!! Ήμουν σίγουρη ότι έχω ξεχάσει κάτι. Ένα πράγμα θα σου πω. Από τότε που ήρθα, έχω πάρει δύο κιλά. Πολύ επικίνδυνη η ελληνική κουζίνα. Αν δεν ήμουν αθλήτρια, θα είχα σοβαρό πρόβλημα. Θα δώσω 10/10 στην ελληνική κουζίνα. Μου αρέσει πάρα πολύ η χωριάτικη σαλάτα. Δεν μπορώ να περάσω ένα 24ωρο χωρίς χωριάτικη σαλάτα. Λατρεύω τη φέτα. Δώσε μου χωριάτικη σαλάτα και ψωμί και είμαι μια χαρά. Φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ και το σουβλάκι".

Ποια είναι η γνώμη σου για τους άντρες στην Ελλάδα;

" Νομίζω ότι οι Κροάτες είναι καλύτεροι. Οι Έλληνες είναι λίγο κοντοί".

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις πώς συνδυάζεις το βόλεϊ με το μόντελινγκ.

" Ποτέ δεν ήμουν επαγγελματίας μοντέλο. Απλά έκανα μερικές φωτογραφήσεις το διάστημα που είχα σταματήσει το βόλεϊ, κυρίως για προσωπική ευχαρίστηση, ώστε όταν γεράσω να βλέπω τις φωτογραφίες και να λέω ότι κάποτε δεν ήμουν τόσο άσχημη. Σέβομαι πάρα πολύ τα άτομα που κάνουν αυτό το επάγγελμα, διότι δεν πρέπει απλά να φαίνεσαι ωραίος. Πρέπει να τα συνδυάζεις όλα. Προσωπικότητα, κινήσεις. Δεν είναι εύκολη δουλειά.

Δεν ταιριάζει σε μένα, αλλά μια στο τόσο μου αρέσει να το κάνω. Να με βάφουν, να μου φτιάχνουν τα μαλλιά, τόσος κόσμος να δίνει σημασία αποκλειστικά σε μένα. Μπορεί να δουλεύεις μια ολόκληρη μέρα και στο τέλος να έχεις μόνο τρεις φωτογραφίες. Προσπαθώ να είμαι αυθόρμητη και να μην ποζάρω. Άλλωστε αξίζει περισσότερο να δεις μία αυθόρμητη φωτογραφία. Αν θες στημένη φωτογραφία, υπάρχει και το photoshop".

Φωτογραφίες της Βέσνα Γιέλιτς από την καριέρα της ως μοντέλο:

Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
Η Βέσνα Γιέλιτς στο Sport24.gr
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ