ΤΕΝΙΣ

Το video της χρονιάς από τον Φέντερερ

Το video της χρονιάς από τον Φέντερερ

Δίχως να χρειαστεί να βγάλει DVD με ασκήσεις γυμναστικής ο Ρότζερ Φέντερερ έδειξε σε όλους πως πρέπει να κάνουν ζέσταμα. Ντεμπούτο για τους "Federinka" στο Ίντιαν Γουέλς (video).

Ο Ρότζερ Φέντερερ προσέχει το σώμα του σαν τα μάτια του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως δεν έχει εγκαταλείψει ποτέ αγώνα στη μέση.

Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν στην καριέρα του Ελβετού, όμως ο γυμναστής του, Πιέρ Παγκανίνι παραμένει στο πλευρό του από το 2000, όταν ο πιο επιτυχημένος σύγχρονος τενίστας τον "έκλεψε" από την ATP.

Θεατής στο Ίντιαν Γουέλς τράβηξε σε video το "ζέσταμα" του Φέντερερ πριν από την προπόνηση με τον Στέφαν Έντμπεργκ και με τη συνοδεία της μουσικής προκαλεί χαμόγελα.

Δείτε το video:

Ο Νο2 Ελβετός πλέον που έρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στο Ντουμπάι και μια νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς "ζεστάθηκε" στο πρώτο Masters της χρονιάς με μια επικράτηση στο διπλό.

Παρτενέρ του δεν είναι άλλος από τον νικητή του Αυστραλιανού Όπεν, Στάνισλας Βαβρίνκα στην επιστροφή του τελευταίου στην ATP μετά το θρίαμβο στη Μελβούρνη.

Οι δυο τους νίκησαν, όμως ξεκαθαρίστηκε πως παίζουν μαζί γιατί το πρόγραμμα στο τουρνουά της Καλιφόρνια τους διευκολύνει. Πιθανότατα θέλουν να συνηθίσουν ο ένας στην παρουσία του άλλου ενόψει του Davis Cup και της "χρυσής" ευκαιρίας που έχει η Ελβετία φέτος.

Οι δημοσιογράφοι τους κόλλησαν το παρατσούκλι "Federinka", αφού προπονούνται μαζί στο Ίντιαν Γουέλς. Είχε προηγηθεί το ταξίδι τους στο Βελιγράδι με την εθνική ομάδα στο Davis Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ