ΤΕΝΙΣ

Το 2015 ξανά η Αζαρένκα

Το 2015 ξανά η Αζαρένκα

Η πρώην Νο1 τενίστρια στον κόσμο, Βικτόρια Αζαρένκα αποσύρθηκε από τα εναπομείναντα τουρνουά της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού. Βρίσκεται εκτός πρώτης 20άδας.

Μια καινούργια αρχή θα επιχειρήσει να κάνει η Βικτόρια Αζαρένκα το 2015. Από την Αυστραλία και το τουρνουά που έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, το Αυστραλιανό Όπεν (σ.σ. νικήτρια το 2012 και το 2013).

Η Λευκορωσίδα πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο αποσύρθηκε από όλα τα τουρνουά που επρόκειτο να παίξει το 2014, μια χρονιά... πεταμένη γεμάτη τραυματισμούς.

" Έχω προσπαθήσει για το καλύτερο, να βελτιωθώ μέρα με τη μέρα, πιέζοντας τον εαυτό μου. Από ότι φαίνεται δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση για μένα. Θα χρησιμοποιήσω το χρόνο που έχω για να ξεπεράσω πλήρως τα προβλήματα μου, να προσέξω το σώμα μου, ώστε βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση του χρόνου. Πάντοτε λέω πως καθετί γίνεται για κάποιο λόγο...", αναφέρει η ανακοίνωση της 25χρονης.

Η Αζαρένκα επρόκειτο να αγωνιστεί στη Γουχάν (Κίνα) την ερχόμενη εβδομάδα. Θα έχει αρκετή δουλειά μπροστά της το 2015 γιατί φαίνεται πως θα τερματίσει εκτός Top20 για πρώτη φορά μετά το 2007.

Αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Ρολάν Γκαρός, έχοντας πρώτα χάσει όλη τη σεζόν στο χώμα εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι. Έπαιξε στο Γουίμπλεντον, ήταν ανέτοιμη και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Επέστρεψε στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής τον Αύγουστο και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο US Open. Στο Τόκιο αυτή την εβδομάδα ηττήθηκε από τη μετέπειτα νικήτρια Άνα Ιβάνοβιτς στον 2ο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ