ΤΕΝΙΣ

Tελικός για 30άρηδες στο Άλε

Tελικός για 30άρηδες στο Άλε

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα διεκδικήσει την Κυριακή (16/6) τον πρώτο φετινό τίτλο του με αντίπαλο τον Ρώσο Μιχαήλ Γιούζνι στο "Gerry Weber Open" στο Άλε.

Στο Άλε θα παιχθεί την Κυριακή (16/6) ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε 30άρηδες. Ο 31χρονος Ρότζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον 30χρονο Μιχαήλ Γιούζνι.

Ο Φέντερερ διεκδικεί τον έκτο τίτλο του στο "Gerry Weber Open", ενώ ο Ρώσος παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό στο χορτάρι. Όποιος κι αν από τους δύο αναδειχθεί νικητής, αυτός θα είναι ο πρώτος φετινός τίτλος.

Φυσικά ο Φέντερερ είναι το απόλυτο φαβορί, αφού έχει αναδεχθεί νικητής και στις 14 αναμετρήσεις με τον Γιούζνι. Όμως ο Ρώσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εβδομάδα και στον ημιτελικό νίκησε τον Ρισάρ Γκασκέ με 6-3, 6-2.

Νωρίτερα ο Ελβετός αντιπαλός του χρειάστηκε τρία σετ για να εκδικηθεί την ήττα στον περσινό τελικό από τον συμπαίκτη του στο διπλό, Τόμι Χάας.

Στο τρίτο σετ ο 35χρονος Χάας έκανε δύο απανωτά διπλά λάθη για να επιτρέψει στον Φέντερερ να προηγηθεί με 3-1 και στη συνέχεια να πάρει τη νίκη στη δεύτερη ευκαιρία του για να κατακτήσει το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ