ΤΕΝΙΣ

Τελευταίος χορός

Τελευταίος χορός

Η Κιμ Κλάιστερς ίσως να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Αυστραλιανό Όπεν. Το Σάββατο (28/1, 10.30) ο τελικός με την Κινέζα Λι Να. LIVE o τελικός από το Sport24.gr

Ο έρωτας των Αυστραλών με την Κιμ Κλάιστερς διήρκεσε περισσότερα από ότι ο δεσμός της με τον Λέιτον Χιούιτ.

Όσες παίκτριες κι αν πέρασαν καμιά παίκτρια δεν απολαμβάνει την υποστήριξη που έχει η "Aussie" Κιμ από το κοινό της Μελβούρνης.

Η 26χρονη Βελγίδα έχει για δεύτερη φορά την ευκαιρία να κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία της, είναι το φαβορί κόντρα στην Κινέζα Λι Να και (μάλλον) το ξέρει και η ίδια.

Την πρώτη φορά, το 2004, παρά τη θερμή υποστήριξη ολόκληρης της οικογένειας Χιούιτ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ζιστίν Ενάν.

Αν πάρει τον τίτλο, θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει το αγαπημένο κοινό της, όταν ρωτήθηκε αν αυτή θα είναι η τελευταία παρουσία της στο "Melbourne Park" απάντησε "ναι, είναι".

" Γνωρίζω ότι αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία φουλ σεζόν μου στην WTA Tour. Έπειτα θα δούμε", συμπλήρωσε και εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε ότι αν η ίδια και ο Μπράιαν Λιντς δεν αποκτήσουν και δεύτερο παιδί, η ίδια θα συνεχίσει να παίζει το 2012 σε λιγότερα τουρνουά και με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αντίπαλος της στον τελικό, η Λι Να δεν φαίνεται ότι είναι από τις παίκτριες που έχουν άγχος. Κι ας μιλάμε για τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της. Όχι στη ζωή της, γιατί πριν η ημέρα του τελικού συμπίπτει με την επέτειο πέντε χρόνων από το γάμο της με τον προπονητή της.

Λι και Κλάιστερς έχουν περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές. Από την ηλικία, το γεγονός ότι έκαναν διάλειμμα στην καριέρα τους για να επιστρέψουν καλύτερες, από την ίδια ρακέτα και παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού:

Τρέχουν ακατάπαυστα και αν η Λι κάνει κατάχρηση του φόρχαντ, η Κλάιστερς προτιμάει το μπάκχαντ. Οι καλές επιστροφές στο σερβίς είναι η προτεραιότητα και των δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ