ΤΕΝΙΣ

Τα χρειάστηκε η Αζαρένκα

Τα χρειάστηκε η Αζαρένκα

Τρία σετ χρειάστηκαν να παίξουν για να προκριθούν η κορυφαία παίκτρια στον κόσμο, Βικτόρια Αζαρένκα και η πρώην φιναλίστ, Βένους Γουίλιαμς. Εύκολα η Λι Να.

Στον πρώτο της αγώνα σε Grand Slam ως Νο1 η Βικτόρια Αζαρένκα δυσκολεύτηκε αρκετά. Η Λευκορωσίδα Νο1 με την προπονήτρια/σύμβουλο Αμελί Μορεσμό στο πλευρό της προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Έχασε το πρώτο σετ από την Ιταλίδα Αλμπέρτα Μπριάντι, όμως συνήλθε γρήγορα για να νικήσει με 6-7 (6-8), 6-4, 6-2 και να κλείσει ραντεβού με τη Γερμανίδα Ντίνα Πφιτσενμάιερ στον επόμενο γύρο.

Πίνακα του Μοντριάν θυμίζει το φόρεμα της Βένους Γουίλιαμς. Η αντίπαλος της, Παουλίνα Ορμαετσέα δεν εντυπωσιάστηκε και προηγήθηκε στον αγώνα. Όμως η Αμερικανίδα χάρη στα δυνατά της χτυπήματα, επικράτησε 4-6, 6-1, 6-3 και δείχνει έτοιμη να κάνει την έκπληξη στον 2ο γύρο, αν βρεθεί με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Ένα χρόνο μετά τον θρίαμβο της στο Ρολάν Γκαρός, η Να Λι έμαθε πλέον να διαχειρίζεται το βάρος ενός Grand Slam τίτλου και τις προσδοκίες που έχουν όλοι από αυτή και ξεκίνησε εντυπωσιακά την υπεράσπιση του τίτλου τους. Νίκησε 6-2, 6-1 την καλή Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ