ΤΕΝΙΣ

Συγνώμη της Σερένα στη Σαραπόβα

Συγνώμη της Σερένα στη Σαραπόβα

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν απάντησε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της η Μαρία Σαραπόβα. Η Αμερικανίδα είπε πως μίλησε με τη Ρωσίδα αντίπαλο της στο πάρτι της WTA στο Λονδίνο.

Ίσως για πρώτη φορά μια συνέντευξη Τύπου του Ρότζερ Φέντερερ στο Γουίμπλεντον δεν είχε το ίδιο ενδιαφέρον. Μόλις 35 λεπτά μίλησε στους δημοσιογράφους ο Ελβετός κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων.

Όλοι οι δημοσιογράφοι περίμεναν την περσινή νικήτρια, Σερένα Γουίλιαμς να πάρει τη θέση της στην καρέκλα του. Και όταν το έκανε, η πρώτη κίνηση της ήταν να απομακρύνει από μπροστά της τα μπουκάλια νερό της εταιρείας Evian.

Βασικός χορηγός του Γουίμπλεντον και της Μαρίας Σαραπόβα! Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για να απαντήσει στη Σαραπόβα, όμως αρκέστηκε να πει:

" Θα ήθελα να κρατήσω για μένα την προσωπική μου ζωή", είπε, προσθέτοντας πως ζήτησε συγνώμη από τη Ρωσίδα στο πάρτι της WTA στο Λονδίνο. Μάλλον η Σαραπόβα δεν δέχθηκε τη συγνώμη της.

Η Σερένα ανέλαβε όλη την ευθύνη για τη συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone που την έχει φέρει σε δύσκολη θέση και άφησε υπονοούμενα για το βαθμό επαγγελματισμού του δημοσιογράφου και της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, " που δεν έχει σχέση με τον επαγγελματισμό των media που καλύπτουν το τένις. Έχω κακομάθει".

Ο προπονητής της Γουίλιαμς, Πατρίκ Μουρατόγλου, στον οποίο αναφέρθηκε η Σαραπόβα (σ.σ. "είναι παντρεμένος με παιδιά και τώρα παίρνει διαζύγιο) είχε σχολιάσει ψύχραιμα: " Δεν σκέφτομαι όσα είπε. Ο ρόλος μου είναι να νοιάζομαι για το τένις και να βοηθήσω τη Σερένα να είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι και να πραγματοποιήσει ό,τι θέλει να πετύχει. Βρίσκομαι εδώ για το τένις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ