ΤΕΝΙΣ

Σ.Γουίλιαμς-Χάλεπ ο τελικός

Σ.Γουίλιαμς-Χάλεπ ο τελικός

Οι δύο τενίστριες θα διεκδικήσουν το μεγαλύτερο έπαθλο στους τελικούς της Σιγκαπούρης. Θα πάρει εκδίκηση η Σερένα Γουίλιαμς ή Σιμόνα Χάλεπ θα γράψει ιστορία (videos)

Στα χέρια της Σιμόνα Χάλεπ η Σερένα Γουίλιαμς υπέστη ουσιαστικά τη μεγαλύτερη ήττα στην καριέρα της. Ήταν απλά ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων των τελικών της WTA Tour, όχι ένας τελικός Grand Slam όπως στο Γουίμπλεντον το 2004 με αντίπαλο την 17χρονη Μαρία Σαραπόβα.

Η Αμερικανίδα Νο1 στον κόσμο θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τη βαρύτερη ήττα της σε 16 χρόνια ή η Ρουμάνα θα γίνει η πρώτη τενίστρια που θα έχει νικήσει την κορυφαία παίκτρια της εποχής μας δύο φορές στο ίδιο τουρνουά (σ.σ. φυσικά μόνο στο συγκεκριμένο τουρνουά μπορεί να γίνει).

Η Χάλεπ, η δεύτερη πιο επιτυχημένη τενίστρια της περσινής χρονιάς πίσω από τη Γουίλιαμς, έχει παρουσιάσει αλματώδη εξέλιξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το έδειξε στον ημιτελικό όταν νίκησε με περίπατο την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 6-2, 6-2. Η Χάλεπ θα ολοκληρώσει τη χρονιά στο Νο3 του κόσμου.

Ακόμα και η Σερένα Γουίλιαμς πρέπει να κατάλαβε πως δεν κερδίζεις την καλύτερη σου φίλη. Για ακόμα μια φορά φέτος η Αμερικανίδα δυσκολεύτηκε να νικήσει την Κάρολαϊν Βοζνιάκι. Η Δανέζα φιναλίστ του αμερικανικού Όπεν εκνεύρισε την αντίπαλο της, κάνοντας την να σπάσει από τα νεύρα της τη ρακέτα της.

Η Αμερικανίδα επικράτησε με 2-6, 6-3, 7-6 (8-6). Η Βοζνιάκι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει μια σπουδαία νίκη. Μπορεί να έχασε τη νίκη-πρόκριση, αλλά έβγαλε τον πόντο του τουρνουά σε match point της αντιπάλου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ