ΤΕΝΙΣ

Πρωτομαγιά με τον Φέντερερ στην Πόλη

Πρωτομαγιά με τον Φέντερερ στην Πόλη

Οι Τούρκοι μπαίνουν και στο ανδρικό τένις, δελέασαν τον Ρότζερ Φέντερερ να αγωνιστεί στο πρώτο τουρνουά ATP στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο (video).

Πέντε θα είναι τα χωμάτινα τουρνουά που θα παίξει φέτος ο Ρότζερ Φέντερερ. Το Μόντε Κάρλο, η Μαδρίτη και η Ρώμη που ανήκουν στην κατηγορία Masters 1000, το Ρολάν Γκαρός βέβαια και η Κωνσταντινούπολη!

Το πρώτο τουρνουά ATP διεξάγεται φέτος τον Απρίλιο (27/4 το πρώτο σερβίς) στην τουρκική πρωτεύουσα. Οι διοργανωτές δελέασαν τον Ελβετό τενίστα πιθανότατα με μια γενναία επιταγή για τη συμμετοχή του.

" Είμαι ενθουσιασμένος για την πρώτη επίσκεψη μου στην Κωνσταντινούπολη. (Η Τουρκία) είναι μια χώρα που ήθελα πάντοτε να επισκεφθώ, μια "ζωντανή" πόλη από ό,τι έχω ακούσει. Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε να με δείτε και πραγματικά ανυπομονώ, θα σας δω τότε", τόνισε ο Φέντερερ.

Τρία συνεχόμενα τουρνουά (Κωνσταντινούπολη-Μαδρίτη-Ρώμη) φαίνονται πολλά για τον 33χρονο από τη Βασιλεία. Ίσως αναγκαστεί να θυσιάσει ένα από τα δύο Masters.

Το 250άρι τουρνουά της Κωνσταντινούπολης έχει τη θερμή υποστήριξη της ATP. Θα διεξαχθεί στο κέντρο αντισφαίρισης Κόζα. Το κεντρικό κορτ έχει ανοιγόμενη οροφή και έχει χωρητικότητα 9.500 θέσεων. Αποτελεί κομμάτι της ακαδημίας τένις που διαθέτει 15 χωμάτινα γήπεδα, 20 γήπεδα με σκληρή επιφάνεια, 20 κλειστά γήπεδα!

Η Κωνσταντινούπολη φιλοξενεί τουρνουά της WTA, ενώ τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούνταν οι τελικοί της WTA προτού λήξει το συμβόλαιο των Τούρκων και μεταφερθεί το τουρνουά στη Σιγκαπούρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ