ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκε στον τελικό η Σερένα

Προκρίθηκε στον τελικό η Σερένα

Στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν τένις που διεξάγεται στην Μελβούρνη προκρίθηκε η Σερένα Γουίλιαμς. Θα αντιμετωπίσει την ωραία Μαρία Σαραπόβα.

Η Σερένα Γουίλιαμς νίκησε την συμπατριώτισσα της Αμερικανίδα Μάντισον Κις 7-6, 6-2 στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν και το Σάββατο(31/1) θα διεκδικήσει το έκτο της τρόπαιο στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Στον τελικό η Σερένα θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Μαρία Σαραπόβα που απέκλεισε την επίσης συμπατριώτισσα της Μακάροβα 6-3, 6-2. H Σερένα έχει κερδίσει και τους πέντε τελικούς που έχει δώσει στο Όπεν της Αυστραλίας.

Απέναντι στην Μάντισον Κις κέρδισε πόντους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και δήλωσε ενθουσιασμένη με τη νίκη της: " Με πίεσε στο πρώτο σετ και έπρεπε να βρω την ψυχική δύναμη για να ξεπεράσω τις δυσκολίες που αντιμετώπισα στην διάρκεια του ματς. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ξανά στον τελικό. Δεν πίστευα ότι θα φθάσω στον τελικό και γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένη".

Χάρις στη νίκη της η Σερένα διατηρήθηκε στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και το Σάββατο(31/1) θα αγωνιστεί στον 23ο τελικό grand slam της καριέρας της!

Με αντίπαλο την Σαραπόβα έχει 16 νίκες και μόλις 2 ήττες. Στο μοναδικό τελικό που αντιμετώπισαν η μία την άλλη η Σερένα είχε νικήσει την Σαραπόβα το 2007 στον Όπεν της Αυστραλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ