ΤΕΝΙΣ

Πέρασε η Δανιηλίδου

Πέρασε η Δανιηλίδου

Τη δεύτερη νίκη της στο προκριματικό ταμπλό του Ρολάν Γκαρός πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου. Η Νο1 Ελληνίδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλοβένας Μάσα Ζεκ Πέσκιριτς. Εκτός έμεινε η Ειρήνη Γεωργάτου.

Παρά τα εννέα διπλά λάθη η Λένα Δανιηλίδου νίκησε τη Σλοβένα Μάσα Ζεκ Πέσκιριτς με 6-4, 6-4 και πέρασε στον 3ο γύρο του ταμπλό των προκριματικών στο Ρολάν Γκαρός.

Η Νο1 Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει τη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο. Η τελευταία που έγινε γνωστή στο ελληνόφωνο κοινό από το δεσμό της με τον Μάρκο Παγδατή επικράτησε 7-6 (7-4), 6-4 της Πολωνής Μάγκντα Λίνετ.

Η Δανιηλίδου έχει αναδειχθεί νικήτρια τη μοναδική φορά που έχει αντιμετωπίσει την 25χρονη παίκτρια που βρίσκεται στο Νο148 της παγκόσμιας κατάταξης. Πριν από δύο χρόνια στη χωμάτινη επιφάνεια της Στουτγκάρδης.

Όσον αφορά στην άλλη εκπρόσωπο των ελληνικών χρωμάτων, την Ειρήνη Γεωργάτου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίδας Εκατερίνα Μπιχκόβα.

Η Ελληνίδα (Νο 176 στον κόσμο) πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπιχκόβα (Νο 215), η οποία έφτασε εύκολα στο 6-3, 6-2 και συνεχίζει στον γ' προκριματικό γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ