ΤΕΝΙΣ

Ο Παγδατής έβγαλε τα άπλυτα των αντιπάλων του στη φόρα

Ο Παγδατής έβγαλε τα άπλυτα των αντιπάλων του στη φόρα

Ο Μάρκος Παγδατής αποκάλυψε τι γίνεται στα αποδυτήρια της ATP. Ενώπιον του δικού του κοινού πήρε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του στο Σίδνεϊ (video).

Να περιμένουμε πως όταν ο Άντι Μάρεϊ ξαναβρεθεί αντίπαλος του Μάρκου Παγδατή στο γήπεδο, θα έχει έναν παραπάνω λόγο να νικήσει τον Κύπριο Νο1.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Παγδατής στο περιθώριο του πάρτι των παικτών που συμμετέχουν στο τουρνουά του Σίδνεϊ κλήθηκε να αποκαλύψει τα "βρώμικα" μυστικά των αποδυτηρίων.

Ο Παγδατής εξήγησε πως ο Φελιθιάνο Λόπεθ έχει σε τάξη τα πράγματα του στα αποδυτήρια εν αντιθέσει με τον Σκωτσέζο που παρατάει εδώ και εκεί τα πράγματα του.

Ο φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν το 2006 που έχει αυτές τις μέρες την ευκαιρία να δει τους συγγενείς που έχει στο Σίδνεϊ με πρώτη και καλύτερη τη γιαγιά του, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το προσωπικό στυλ του Ρότζερ Φέντερερ και εξήγησε πως τον ίδιο ντύνει η μνηστή του (σ.σ. η Κροάτισσα τενίστρια Καρολίνα Σπρεμ).

Δείτε τη συνέντευξη:

Αυτή την εβδομάδα ο Παγδατής παίζει εξαιρετικά και σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του στα προημιτελικά του τουρνουά, επικρατώντας 7-6 (9-7), 6-4 του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Ο Αργεντινός Νο1 του ταμπλό είχε δύο ευκαιρίες να πάρει το πρώτο σετ τις οποίες σπατάλησε, ενώ στο τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στο "ζωηρό" κοινό.

" Δεν γνωρίζω που βρίσκεται η Κύπρος. Αν είναι κοντά στην Αυστραλία ή όχι. Αλλά αρκετοί θεατές έρχονται εδώ για να τον δουν να παίζει. Ορισμένες φορές είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν οι θεατές μιλούν ανάμεσα στους πόντους, ωστόσο λατρεύω να παίζω με αυτό το κοινό... Δεν έχασα πόντους εξαιτίας του κοινού. Ο Μάρκος έχει πάντοτε κίνητρο όταν αγωνίζεται εδώ στην Αυστραλία, γιατί αρκετοί άνθρωποι έρχονται να δουν τους αγώνες του", τόνισε ο Ντελ Πότρο, νικητής το 2010 πριν σταθεί άτυχος.

Αντίπαλος του Παγδατή στον ημιτελικό θα είναι ο φίλος του, Ζουλιέν Μπενετό. Ο Γάλλος ήταν ο αντίπαλος του στον αγώνα επίδειξης που είχαν δώσει πριν από λίγα χρόνια στο ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης.

Στον άλλο αγώνα θα αναμετρηθούν ο Γιάρκο Νιέμινεν με τον Ντένις Ίστομιν. Την Παρασκευή (13/1) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Αυστραλιανού Όπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ