ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ απογοήτευσε τους Γάλλους

Ο Φέντερερ απογοήτευσε τους Γάλλους

Αν ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Σταν Βαβρίνκα τσακώθηκαν στα αποδυτήρια της O2 Arena, παραμέρισαν τη διαφορά τους για χάρη του μεγάλου στόχου, του Davis Cup (video).

Η ελβετική ομάδα στο Davis Cup θα προπονηθεί σήμερα για πρώτη φορά στη Λιλ, στο χωμάτινο κορτ που θα φιλοξενηθεί ο τελικός του μεγαλύτερου τουρνουά χωρών την Παρασκευή (21/11).

Ο Ρότζερ Φέντερερ έφτασε πρώτος στη γαλλική πόλη, ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να τον συναντήσει ο Σταν Βαβρίνκα λίγες ώρες μετά.

Ο Φέντερερ ανέβασε μια φωτογραφία ολόκληρης της ομάδας στο Twitter κρατώντας αγκαλιά τον Βαβρίνκα με τον νικητή του Αυστραλιανού Όπεν να κάνει... κερατάκια στον πιο επιτυχημένο τενίστα στα Grand Slam.

Το προηγούμενο 24ωρο ο βρετανικός Τύπος δημοσίευε ιστορίες για έναν καβγά ανάμεσα στους δύο Ελβετούς στα αποδυτήρια της O2 Arena, λίγο μετά την ήττα του Βαβρίνκα από τον Φέντερερ.

Ο Τζον Μάκενρο έκανε λόγο για ένταση στα αποδυτήρια και συζήτηση επί αρκετή ώρα ανάμεσα στους δύο άνδρες και στον προπονητή της ομάδας Davis Cup (σ.σ. και προπονητή του Φέντερερ και σύμβουλο του Βαβρίνκα), Σέβεριν Λούτι.

Η Telegraph έγραψε για διαμαρτυρίες του Βαβρίνκα προς τον Φέντερερ για τη θερμή συμπαράσταση της συζύγου του Φέντερερ, της Μίρκα, την ώρα που σέρβιρε ο Βαβρίνκα.

Οι Γάλλοι, οι αντίπαλοι των Ελβετών στον τελικό του Davis Cup, έχουν συμφέρον και παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Προς το παρόν ο Φέντερερ και ο Βαβρίνκα έδειξαν πως δεν τρέχει τίποτα ή θόλωσαν τα νερά. Μένει να δούμε αν θα τους προδώσει η γλώσσα του σώματος.

Δείτε και την άφιξη του Φέντερερ στη Λιλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ