ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος δέχθηκε να δει αθλητικό ψυχολόγο

Ο Κύργιος δέχθηκε να δει αθλητικό ψυχολόγο
© AP

Η ATP εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Νικ Κύργιος δέχθηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες με αθλητικό ψυχολόγο, με συνέπεια η ποινή αποκλεισμού του να μειωθεί στις τρεις εβδομάδες από τρεις μήνες.

Στα μέσα Οκτωβρίου η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, με αφορμή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Νικ Κύργιου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εικόνα του Ελληνοαυστραλού τενίστα στην αναμέτρηση με τον Μίσα Ζβέρεφ για το Shanghai Masters, όπου παρουσίασε συμπτώματα... ραθυμίας.

Γι' αυτό το λόγο, η ATP του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο μόνος τρόπος να επέστρεφε νωρίτερα στη δράση και συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου ήταν να συμφωνήσει να επισκεφτεί αθλητικό ψυχολόγο. Έτσι κι έγινε.

Η ATP εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο νεαρός αθλητής δέχθηκε το συγκεκριμένο όρο, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που ολοκληρώσει με επιτυχία τις συνεδρίες, τότε η ποινή του θα μειωθεί στις 3 εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρίμηνος αποκλεισμός στον Κύργιο!
Ντροπιαστικός αγώνας για τον Κύργιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ