ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ αποθέωσε Μάρεϊ και Τζόκοβιτς

Ο Φέντερερ αποθέωσε Μάρεϊ και Τζόκοβιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έκαναν φέτος οι Άντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ελβετό να τους αποθεώνει αμφότερους.

Είναι ένας πραγματικός κύριος και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι έχει μεγάλο σεβασμό στους αντιπάλους του εντός των κορτ. Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τα κατορθώματα των Μάρεϊ και Τζόκοβιτς το 2016 και δεν ήταν καθόλου φειδωλός στα σχόλια του.

Αρχικά, ο σπουδαίος Ελβετός τόνισε για τον Άντι Μάρεϊ: "Έμεινα έκπληκτος, για να είμαι ειλικρινής, όταν ο Νόβακ έχασε την κορυφαία θέση στον κόσμο. Οταν ξεκινάς τη σεζόν έτσι, έχει στη διάθεση του τα τέσσερα τελευταία Slams συν αυτό που του έλειπε, το Ρολάν Γκαρός, κανένας στον κόσμο δεν θα υπέθετε ότι θα μπορούσε να χάσει το Νο1".

Φυσικά, είχε να πει και έναν καλό λόγο για τον Τζόκοβιτς: "Ο Νόβακ δεν ήταν τόσο κακός στο δεύτερο μισό. Κέρδισε το Τορόντο, έπαιξε αρκετούς σημαντικούς τελικούς σε US Open και World Tour Finals. Κανονικά θα κράταγε το Νο1 αλλά αυτά που έκανε ο Αντι ήταν απλά ασύλληπτα και του κατεβάζω το καπέλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ