ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Κοβάτσεβιτς τέλος!
Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Στη θέση του ο Χουάνχο Λορένθο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δήλωση του Ντάρκο
Ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο στο Λονδίνο με την προσθήκη του Τζο-Βίλφριντ Τσονγκα να προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Το κοινό της O2 Arena ενδέχεται να απολαύσει δύο αγώνες ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και στον Ρότζερ Φέντερερ.
Οι δύο παίκτες έχουν... κακομάθει τους Λονδρέζους περισσότερο από κάθε άλλο κοινό, προσφέροντας τους σπουδαίους τελικούς στο Γουίμπλεντον και βέβαια έναν τελικό-θρίλερ στο παιχνίδι τίτλου στους περσινούς τελικούς της ATP Tour.
Ναδάλ και Φέντερερ κληρώθηκαν στον Β' Όμιλο μαζί με τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα και τον πρωτάρη Αμερικάνο Μάρντι Φις.
Ο Ναδάλ προηγείται με 17-8 στις αναμετρήσεις του με τον Ελβετό, ωστόσο ο Φέντερερ είναι φορμαρισμένος μετά την κατάκτηση των τίτλων σε Βασιλεία και Παρίσι. Διεκδικεί δε τη συμμετοχή στον 100ο τελικό της καριέρας του και τον έκτο τίτλο του στους τελικούς που θα τον φέρει στην πρώτη θέση όλων των εποχών.
Ο Τσόνγκα, Νο6 στον κόσμο, θα κάνει τα πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. Παρότι έχασε σχετικά εύκολα από τον Φέντερερ στο Μπερσί, έχει καλή ψυχολογία. Ο Φις είναι ο αδύναμος κρίκος στον όμιλο.
Στον Α' όμιλο θα αναμετρηθούν οι πιθανοί... κουμπάροι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Άντι Μάρεϊ. Ο Σέρβος ήταν τραυματίας την προηγούμενη εβδομάδα και ο Μάρεϊ μετράει 18 νίκες σε 19 αγώνες μετά το US Open. Έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον μεγαλύτερο τίτλο της χρονιάς εκτός Grand Slams.
Ο σταθερός Ισπανός Νταβίδ Φερέρ και ο Τόμας Μπέρντιχ, ο παίκτης που νίκησε στο Παρίσι τον Μάρεϊ, συμπληρώνουν την τετράδα.
Η αυλαία του τουρνουά ανοίγει την Κυριακή (20/11) με τα ματς Φέντερερ-Τσόνγκα και Ναδάλ-Φις. Τη Δευτέρα (21/11) θα αναμετρηθούν οι Μάρεϊ-Φερέρ και Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Στη θέση του ο Χουάνχο Λορένθο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δήλωση του Ντάρκο
Ο Κώστας Καίσαρης αξιολογεί τον στόχο των 12.000 διαρκείας στη Λεωφόρο. Και θέτει τρία απλά ερωτήματα: για ποια ομάδα, για ποια παιχνίδια, με ποια συσπείρωση και προοπτική;
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έγινε για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής, αφού δεν παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Copa del Rey και εκνεύρισε τους Ισπανούς.
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε σαν στόχο την νέα σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μιλάει περίπου τρεις ώρες με τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες (videos).
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του ματς μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 81-70 στο κλειστό των Ιλισίων, ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι βράβευσαν τους Πειραιώτες.
Δείτε video με όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Βράδυ", και ιδιαίτερα τη δήλωση σχετικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι απάντησε ο ίδιος μέσω του Facebook