ΤΕΝΙΣ

Με Σερένα και Σαραπόβα το Μπρισμπέιν

Με Σερένα και Σαραπόβα το Μπρισμπέιν

Η Σερένα Γουίλιαμς και η Μαρία Σαραπόβα θα λάβουν κανονικά μέρος στο τουρνουά στο Μπρισμπέιν παρά τους πρόσφατους τραυματισμούς τους.

Έναν πρόωρο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν μπορεί να δούμε στο Μπρισμπέιν. Τόσο η Σερένα Γουίλιαμς, όσο και η Μαρία Σαραπόβα θα αγωνιστούν στο τουρνουά παρά τους πρόσφατους τραυματισμούς τους, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Οι δύο τενίστριες, νικήτριες στο παρελθόν στο Αυστραλιανό Όπεν, θα πραγματοποιήσουν το επίσημο αγωνιστικό ντεμπούτο τους στο "Brisbane International". Το τουρνουά ξεκινάει στις 30 του μήνα, όμως οι δύο τενίστριες έχουν περάσει αυτόματα στον 2ο γύρο.

Η Γουίλιαμς, η κορυφαία τενίστρια το 2012, υποβλήθηκε σε επέμβαση στα δάχτυλα, ενώ η Ρωσίδα φιναλίστ το 2012 στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, υπέφερε από ενοχλήσεις στην κλείδα.

Και οι δύο παίκτριες απέσυραν τη συμμετοχή τους από φιλικούς αγώνες επίδειξης. Η Σαραπόβα επρόκειτο να αντιμετωπίσει στη Σεούλ την Παρασκευή την Κάρολαϊν Βοζνιάκι και η Γουίλιαμς είχε προγραμματίσει να παίξει με τη Λι Να στην Ταϊλάνδη την περασμένη εβδομάδα.

Οκτώ από τις δέκα παίκτριες που βρίσκονται στο Top10 της WTA θα βρίσκονται στο Κουίνσλαντ, ανάμεσα τους και η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Βικτόρια Αζαρένκα.

Το τουρνουά στο Μπρισμπέιν είναι μεικτό, δηλαδή έχει και ανδρικό τουρνουά, στο οποίο επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Άντι Μάρεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ