ΤΕΝΙΣ

Ματσάρα το Σερένα-Χάλεπ

Ματσάρα το Σερένα-Χάλεπ

Η Σερένα Γουίλιαμς προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά του Μαϊάμι, αφού πρώτα νίκησε σε μια συναρπαστική αναμέτρηση τη Σιμόνα Χάλεπ. Έκπληξη το όνομα της αντιπάλου της (videos).

Κατά καιρούς εμφανίζεται μια αντίπαλος που προβληματίζει τη Σερένα Γουίλιαμς. Από τη μέρα όμως που η Βικτόρια Αζαρένκα είχε τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό, η θέση ήταν κενή. Μέχρι που εκτινάχθηκε (κοντά) στην κορυφή η Σιμόνα Χάλεπ.

Η τελευταία παίκτρια που νίκησε την Αμερικανίδα το 2014 στους τελικούς της Σιγκαπούρης, είδε το... προγραμματισμένο ραντεβού να αναβάλλεται με την απόσυρση της Σερένα από τον ημιτελικό στο Ίντιαν Γουέλς. Η Χάλεπ προχώρησε στην κατάκτηση του τουρνουά.

Στο Μαϊάμι μια εβδομάδα μετά διεξήχθη ο πολυαναμενόμενος αγώνας. Και πραγματικά άξιζε η αναμονή. Η Σερένα όμως δεν χάνει ποτέ στην πόλη της και πήρε τόσο το αήτητο της φιναλίστ του περσινού Ρολάν Γκαρός, όσο και την ευκαιρία να γίνει η τρίτη τενίστρια στην ιστορία της WTA που θα κάνει το νταμπλ Ίντιαν Γουέλς-Μαϊάμι.

Η Αμερικανίδα επικράτησε 6-2, 4-6, 7-5 της Χάλεπ και πήρε το εισιτήριο για 10η φορά στον τελικό. Έχει οκτώ τίτλους. Λογικά θα γίνουν εννιά, αφού η αντίπαλος της, η Κάρλα Σουάρεθ-Ναβάρο δεν αποτελεί φόβητρο για τη Σερένα που γνωρίζει πολύ καλά με την παίκτρια που έχει να κάνει.

Η Ισπανίδα επικράτησε 6-3, 6-3 της Γερμανίδας Αντρέα Πέτκοβιτς. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της και χάρη στην πορεία της, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Σούπερ ράλι και... απίθανο τελείωμα:

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Το τουρνουά των ανδρών βρίσκεται στον ημιτελικό γύρο. Τα ξημερώματα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Νόβακ Τζόκοβιτς-Τζον Ίσνερ και Τόμας Μπέρντιχ-Άντι Μάρεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ