ΤΕΝΙΣ

Μακρύς ο δρόμος για τη Σερένα Γουίλιαμς

Μακρύς ο δρόμος για τη Σερένα Γουίλιαμς

Η Σερένα Γουίλιαμς θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα ημιτελικά στο Ρολάν Γκαρός, προκειμένου να πάρει εκδίκηση από την Πέτρα Κβίτοβα για τη μοναδική φετινή της ήττα.

Το "δράμα" στο Παρίσι κορυφώθηκε με την πιθανή αναμέτρηση μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ράφα Ναδάλ, αλλά η ωραία ατμόσφαιρα είχε ξεκινήσει να σχηματίζεται νωρίτερα, στην κλήρωση των γυναικών.

Παρούσα η κάτοχος του τίτλου, Μαρία Σαραπόβα έμεινε ανέκφραστη την ώρα που βγήκε το όνομα της πρώτης αντιπάλου της, της Εσθονής Κάια Κανέπι, μιας παίκτριας με πέντε συμμετοχές σε προημιτελικά ενός Grand Slam. Η Ρωσίδα που κατέκτησε το τουρνουά της Ρώμης την περασμένη εβδομάδα, ίσως παίξει με την περσινή ημιφιναλίστ Σιμόνα Χάλεπ στα ημιτελικά.

Η φιναλίστ το 2014, Εζενί Μπουσάρ που έχει μια δύσκολη χρονιά φέτος, έχει δύσκολο πρώτο παιχνίδι με τη Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Εκείνη που έχει δύσκολη κλήρωση είναι η Σερένα Γουίλιαμς. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκλείσει κατά σειρά τις Βικτόρια Αζαρένκα, Βένους Γουίλιαμς και Κάρολαϊν Βοζνιάκι μόνο και μόνο για να φτάσει στις "4". Εκεί θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Πέτρα Κβίτοβα για τη μοναδική της ήττα φέτος, στη Μαδρίτη. Αρκεί η Τσέχα να είναι ασφαλής τη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά.

Το καλύτερο ματς στον 1ο γύρο είναι εκείνο ανάμεσα στη Βένους Γουίλιαμς και στη Σλόαν Στίβενς.

Τα "υποθετικά" ζευγάρια στον 4ο γύρο:

Σερένα Γουίλιαμς (Νο1)-Βένους Γουίλιαμς (Νο15)

Αντρέα Πέτκοβιτς (Νο10)-Κάρολαϊν Βοζνιάκι (Νο5)

Πέτρα Κβίτοβα (Νο4)-Μάντισον Κις (Νο16)

Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο12)-Εζενί Μπουσάρ (Νο6)

Άνα Ιβάνοβιτς (Νο7)-Εκατερίνα Μακάροβα (Νο9)

Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Νο14)-Σιμόνα Χάλεπ (Νο3)

Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Νο8)-Ανγκελίκ Κέρμπερ (Νο11)

Λούσι Σαφάροβα (Νο13)-Μαρία Σαραπόβα (Νο2)

Δείτε την κλήρωση στο κυρίως ταμπλό των γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ