ΤΕΝΙΣ

Ήττα για τη Σάκκαρη απέναντι στην Κουζνέτσοβα

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-3, 3-6, 6-4 από την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Ίστμπουρν.

Στον πρώτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Ίστμπουρν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 6-3, 3-6, 6-4 από την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Πολλά κρίθηκαν από το κομμάτι του σερβίς. Η Σάκκαρη ήταν πιο αποτελεσματική στο δεύτερο σετ το οποίο και κατέκτησε σχετικά εύκολα, όμως στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού έδωσε πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλο της που δεν γινόταν να μην της εκμεταλλευτεί. Η Κουζμέτσοβα έκανε συνολικά οκτώ break στο σερβίς της Ελληνίδας αθλήτριας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Έτσι, η Σάκκαρη επικεντρώνεται πλέον στο Γουΐμπλεντον το οποίο αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Photo credits: AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ