ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε

Η Σερένα Γουίλιαμς πρόσθεσε έναν ακόμα τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της αφού κέρδισε το τουρνουά τένις Western & Southern Open champion στο Σινσινάτι.

Η κάτοχος 17 γκραν σλαμ και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις Σερένα Γουίλιαμς, κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα της το τουρνουά τένις Western & Southern Open champion.

Στον τελικό νίκησε την Σέρβα Άννα Ιβάνοβιτς 6-4, 6-1 σε 62 λεπτά. Από το 2011 η Αμερικανίδα έχει κερδίσει 25 τίτλους! Η Σερένα είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας πριν λίγο καιρό αλλά δείχνει ότι τα έχει ξεπεράσει. Η νικήτρια είχε 12 άσους στον τελικό, κέρδισε 4 από τα 7 μπρέικ πόιντς και κατέκτησε τον 5ο της τίτλο μέσα στο 2014.

" Είναι εντυπωσιακό που κέρδισα", δήλωσε η Σερένα, η οποία έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς κέρδισε το τουρνουά τένις "Stanford" έφθασε στα ημιτελικά του "Rogers Cup" και στο τουρνουά Western & Southern Open champion απέκλεισε τις Σαμ Στόσουρ (Νο22), την Έλενα Γιάνκοβιτς (Νο9), Βοζνιάκι (Νο12) και Ιβάνοβιτς (Νο11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ