ΤΕΝΙΣ

Η Κβίτοβα υπερίσχυσε της Γουίλιαμς

Η Κβίτοβα υπερίσχυσε της Γουίλιαμς

Στον καλύτερο αγώνα στις γυναίκες φέτος η Πέτρα Κβίτοβα απέκλεισε τη Βένους Γουίλιαμς από τον 4ο γύρο. Νέα αποτυχημένη εμφάνιση για τη Να Λι.

Τα προβλήματα υγείας και φυσικά τα χρόνια (34 πλέον) δεν βοηθούν τη Βένους Γουίλιαμς να πρωταγωνιστήσει ξανά στα Grand Slam. Το ταλέντο, η ικανότητα δεν ξεπερνιούνται και έτσι η πέντε φορές νικήτρια στο Γουίμπλεντον βρέθηκε δύο πόντους μακριά από τη μεγαλύτερη νίκη της τα τελευταία χρόνια.

Η πάλαι ποτέ κορυφαία τενίστρια στον κόσμο αντιμετώπιζε τη νικήτρια στο Γουίμπλεντον το 2011, Πέτρα Κβίτοβα στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Η Βένους κρατούσε τη νίκη στο δεύτερο σετ, αλλά κατέρρευσε ψυχολογικά, άνοιξε την πόρτα στην Τσέχα, η οποία πήρε το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ.

Δίχως break στο τρίτο σετ για καμιά από τις δύο παίκτριες με το πολυπόθητο break να έρχεται για την 24χρονη Τσέχα αριστερόχειρα στο 12ο γκέιμ.

Η Κβίτοβα υπερίσχυσε της Γουίλιαμς

Η Βένους δεν είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα που αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον. Νωρίτερα η δεύτερη παίκτρια της παγκόσμιας κατάταξης, η Λι Να ηττήθηκε με 7-6 (7-6), 7-6 (7-5) από την Τσέχα Μπάρμπορα Ζαχλάβονα-Στρίκοβα.

Η αντίπαλος της Λι στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα (Νο10 του ταμπλό) έχασε από ακόμα μια Τσέχα την Λούσι Σαφάροβα (Νο23 του ταμπλό) με 6-4, 6-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ