ΤΕΝΙΣ

Η Βοζνιάκι χώρισε εξαιτίας μια φωτογραφίας

Η Βοζνιάκι χώρισε εξαιτίας μια φωτογραφίας

Ο πρώην Νο1 γκόλφερ στον κόσμο, Ρόρι ΜακΙλρόι χώρισε από τη Δανέζα Κάρολαϊν Βοζνιάκι. Μια φωτογραφία φάνηκε πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, προκειμένου να τερματιστεί ένα από τα διασημότερα ειδύλλια.

Φαίνεται πως οι τελευταίες μέρες τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την Δανέζα τενίστρια Κάρολαϊν Βοζνιάκι. Η πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο μάλλον χάνει το... τρένο για τους τελικούς της WTA στην Κωνσταντινούπολη, αφού έχει "κολλήσει" στο Νο9, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην προσωπική της ζωή.

Ο σύντροφος της τα τελευταία δύο χρόνια, ο πρώην Νο1 παίκτης στο γκολφ, Ρόρι ΜακΙλρόι της ζήτησε να χωρίσουν λίγες μέρες μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η πολωνικής καταγωγής αθλήτρια.

Στις 16 Σεπτεμβρίου ανέβασε μια φωτογραφία με τον 24χρονο ΜακΙλρόι να κοιμάται. Μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή που μάλλον προκάλεσε τον εκνευρισμό του αθλητή.

Η Βοζνιάκι χώρισε εξαιτίας μια φωτογραφίας

Μέχρι και η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλεσε χαριτολογώντας "κακιά" τη Βοζνιάκι σε σχόλιο της κάτω από τη φωτογραφία, αφού απαθανάτισε το σύντροφο της και έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στον κόσμο, σε μια όχι ιδιαίτερα κολακευτική στιγμή.

Η ίδια η Βοζνιάκι κατηγορείται από την κοινότητα του γκολφ για την επιρροή που είχε στο σύντροφο της και κυρίως στην προσήλωση του στο παιχνίδι. Παρότι ξεκίνησε τη χρονιά στο Νο1 ο ΜακΙλρόι δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει κανένα τουρνουά, ενώ δεν προκρίθηκε καν για να αγωνιστεί στο Tour Championship, ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά.

Πολύ συχνά βρίσκεται στο πλευρό της Βοζνιάκι σε διάφορα τουρνουά που συμμετέχει. Και η ίδια φαίνεται να μην μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα της δικής της καριέρας, η οποία δεν είναι τόσο υποσχόμενη όσο εκείνη του συντρόφου της παρά το γεγονός πως βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για αρκετό καιρό.

Ο ΜακΙλρόι έχει κάνει σειρά αλλαγών φέτος στην καριέρα του, υπογράφοντας μεγάλο συμβόλαιο με τη Nike, άλλαξε μπαστούνια μέχρι και εταιρεία μάνατζμεντ. Ίσως άκουσε τη συμβουλή του θρυλικού Νοτιοαφρικανού γκόλφερ, Γκάρι Πλέιερ να βρει μια αφοσιωμένη σύζυγο η οποία θα τον στηρίξει στην καριέρα του. Και η Βοζνιάκι έχει τη δική της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ