ΤΕΝΙΣ

Γουίλιαμς vs Σαραπόβα στα προημιτελικά!

Γουίλιαμς vs Σαραπόβα στα προημιτελικά!

Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαραπόβα, που αποτέλεσαν το ζευγάρι στον περυσινό τελικό του Australian Open, θα αναμετρηθούν φέτος στα προημιτελικά του τουρνουά.

Ένα all-time-classic ζευγάρι στη σύγχρονη ιστορία του γυναικείου τένις θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Τρίτη, με τις Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαραπόβα να συγκρούονται στα προημιτελικά του Australian Open καθώς βγήκαν νικήτριες στα ματς που έδωσαν για τον 4ο γύρο του φημισμένου Grand Slam.

Η Γουίλιαμς, Νο 1 στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να επιβληθεί 6-2 6-1 της Ρωσίδας Μαργκαρίτα Γκασπαριάν και να πάρει για 10η συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Australian Open (στο 64ο συνολικά Grand Slam που συμμετέχει) ενώ στον αντίποδα η Σαραπόβα, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, δυσκολεύτηκε μεν αλλά παρόλα αυτά πήρε τη νίκη με 7-5 7-5 επί της νεαρής Ελβετίδας Μπελίντα Μπέντσιτς.

Γουίλιαμς vs Σαραπόβα στα προημιτελικά!

"Θα είναι ένα ωραίο ματς, η Σαραπόβα έκανε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Θα το διασκεδάσουμε. Κάθε παιχνίδι μαζί της είναι νέο καθώς πάντα φέρνει κάτι διαφορετικό. Είναι μία αθλήτρια που είναι συνεπής στο να προπονείται σκληρά και να κερδίζει αγώνες", δήλωσε για τη Ρωσίδα αντίπαλό της στα προημιτελικά η Αμερικανίδα.

Γουίλιαμς vs Σαραπόβα στα προημιτελικά!

Σημειώνεται πως το εν λόγω δίδυμο αποτέλεσε το ζευγάρι του περυσινού τελικού του Australian Open που βρήκε νικήτρια την Σερένα Γουίλιαμς, με την κάτοχο 21 τίτλων Grand Slam να μετράει ένα εντυπωσιακό σερί 18 νικών απέναντι στην Σαραπόβα.

Η Σερένα Γουίλιαμς μιλάει για την πρόκρισή της στα προημιτελικά:

Το κοντράστ των συναισθημάτων για Σαραπόβα-Μπέντσιτς

Το δεύτερο κατά σειρά ζευγάρι που προέκυψε στα προημιτελικά του είναι το Ραντβάνσκα-Ναβάρο, με την Τσέχα να επιβάλλεται με 6-7 (6-8) 6-1 7-5 της Γερμανίδας Φρίεντσαμ (προηγήθηκε 5-2 στο τρίτο σετ αλλά απέτυχε να πάρει τη νίκη ενώ έπαιξε τραυματίας στα δύο τελευταία γκέιμ) και την Ισπανίδα να μην παίρνει ούτε ένα γκέιμ στο πρώτο σετ απέναντι στην Γκαβριλόβα αλλά να κάνει την ανατροπή.

Γουίλιαμς vs Σαραπόβα στα προημιτελικά!
Γουίλιαμς vs Σαραπόβα στα προημιτελικά!

4ος γύρος Australian Open (τα αποτελέσματα της Κυριακής):

Serena Williams (USA) - Margarita Gasparyan (RUS) 6-2 6-1

Belinda Bencic (SUI) - Maria Sharapova (RUS) 5-7 5-7

Agnieszka Radwanska (POL) - Anna-Lena Friedsam (GER) 6-7 (6-8) 6-1 7-5

Carla Suárez Navarro (ESP) - Daria Gavrilova (AUS) 0-6 6-3 6-2

Τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών:

Serena Williams (USA) vs Maria Sharapova (RUS)

Agnieszka Radwanska (POL) vs Carla Suárez Navarro (ESP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ