ΤΕΝΙΣ

Γιόρτασε τη μέρα του βιβλίου ο Ναδάλ

Γιόρτασε τη μέρα του βιβλίου ο Ναδάλ

Ανήμερα της κυκλοφορίας της δεύτερης αυτοβιογραφίας του ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε νικητής στη Βαρκελώνη. Δεν θα έχει ευκαιρία να εκδικηθεί τον Νταβίδ Φερέρ.

Παγκόσμια ημέρα του βιβλίου σήμερα (23/4) και πουθενά αλλού δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να βρεθεί ένας βιβλιολάτρης παρά μόνο στη Βαρκελώνη.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα κυκλοφόρησε και η αυτοβιογραφία του Ράφα Ναδάλ, η δεύτερη μετά το "Rafa" του Τζον Κάρλιν.

Το όνομα του βιβλίου είναι "Ράφα Ναδάλ. Ένας χρόνος για την αιωνιότητα" και αφορά την περσινή εκπληκτική σεζόν του Ισπανού μετά από την επιστροφή του στην ενεργό δράση έπειτα από πολύμηνη αποχή. Το βιβλίο υπογράφει ο Μιγκέλ Άνχελ Κανιθάρες.

Ο Ναδάλ συνδύασε λοιπόν την κυκλοφορία του βιβλίου του με την επιστροφή του στα πολυαγαπημένα κορτ της Βαρκελώνης όπου έχει κατακτήσει οκτώ τίτλους.

Νίκησε 7-6 (7-2), 6-4 τον Καταλανό Άλμπερτ Ράμος σε λιγότερο από δύο ώρες και έφτασε τις 40 συνεχόμενες νίκες. Θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Ιβάν Ντόντιγκ την Πέμπτη (24/4, 20.00). Ο Ναδάλ είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει προβλήματα αυτοπεποίθησης μετά τις τελευταίες... αποτυχίες του στα τουρνουά.

Φυσικά, αναφέρθηκε στην ήττα του από τον Νταβίδ Φερέρ στα προημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο. Ο δεξιόχειρας από το Αλικάντε αποκλείστηκε ήδη από τη Βαρκελώνη στο πρώτο του παιχνίδι όπως και το 2013. Αυτή τη φορά ο Τεϊμουράζ Γκαμπασβίλι ήταν εκείνος που έθεσε εκτός τουρνουά τον Φερέρ, με τον Ρώσο να κερδίζει με 6-4, 6-2 σε 81 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ