ΤΕΝΙΣ

Ευλόγησον!

Ευλόγησον!

Το χέρι του Πάπα Φραγκίσκου οδήγησε τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στη μεγάλη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς και την άρση του αηττητου του Σέρβου τενίστα.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο πήρε μια επική νίκη με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του "BNP Paribas Open" στο Ίντιαν Γουέλς.

Ο "πύργος από το Ταντίλ" χρειάστηκε δύο ώρες και πενήντα λεπτά για να νικήσει με 4-6, 6-4, 6-4 τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο.

Ο Αργεντινός έχει δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων τις τελευταίες μέρες σχετικά με την εκλογή ενός συμπατριώτη του ως επικεφαλής της Καθολικής εκκλησίας.

Ο Ντελ Πότρο πιστεύει πως είναι σπουδαία στιγμή στην ιστορία της Αργεντινής η εκλογή του Φραγκίσκου στον παπικό θρόνο. Και αστειεύτηκε πως ίσως αυτό έχει αντίκτυπο και στο παιχνίδι του.

"Ο πάπας ήρθε και στη συνέχεια νίκησα τον Άντι Μάρεϊ και τον Νόβακ. Ίσως υπάρχει κάτι εκεί", είπε χαριτολογώντας. Αν δε καταφέρει να νικήσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Ίντιαν Γουέλς. Ο Ισπανός είναι αποφασισμένος να πάρει το μεγαλύτερο τίτλο μετά το Ρολάν Γκαρός το 2012 και την 600η νίκη στην καριέρα του.

Ο Τζόκοβιτς, αήττητος επί 22 αγώνες, αποχαιρέτησε το σερί. Το 2011 είχε ξεκινήσει τη χρονιά δίχως να χάσει ματε επί 43 αγώνες για να έρθει η ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ