ΤΕΝΙΣ

Εύκολα η Αζαρένκα στη Ντόχα

Εύκολα η Αζαρένκα στη Ντόχα

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση η Βικτόρια Αζαρένκα πέρασε στον επόμενο γύρο του Κατάρ Όπεν επικρατώντας με 2-0 επί της Κέρμπερ. Δύσκολη πρόκριση για τη Βένους Γουίλιαμς.

Η Βικτόρια Αζαρένκα φαίνεται ότι άφησε πίσω της τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Αυστραλιανό Όπεν και ανεβάζει στροφές ενόψει της συνέχειας της χρονιάς. Ήδη, το πρώτο δείγμα στην Ντόχα ήταν εξαιρετικό.

Στο ντεμπούτο της στο Κατάρ Όπεν επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση με 6-0, 6-3 επί της Κέρμπερ. Το Νο8 του ταμπλό δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Λευκορωσίδα και ηττήθηκε όσο εύκολα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

"Είμαι πολύ χαρούμενη με την απόδοσή μου αλλά πάντα κοιτάω πως θα βελτιωθώ. Ειδικά στο 1ο σετ ένιωσα πολύ καλά και είχα τη σωστή συμπεριφορά, το σωστό πλάνο και το εκτέλεσα καλά" τόνισε μεταξύ άλλων μετά το παιχνίδι η Αζαρένκα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη της:

Στον επόμενο γύρο του τουρνουά προκρίθηκε και η Βένους Γουίλιαμς. Η 34χρονη Αμερικανίδα έχασε το πρώτο σετ από την Κάσεϊ Ντελάκουα, ωστόσο στη συνέχει ανέβασε στροφές και πήρε τη νίκη με 3-6, 6-2, 6-1.

Χαρακτηριστικοί πόντοι από τον αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ